Επτά άτομα τραυματίστηκαν στο «Ναυάγιο»

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανακοίνωσε επίσημα τον αριθμό των τραυματιών από την κατολίσθηση στα βράχια της παραλίας

Επτά συνολικά είναι οι τραυματίες που οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, μετά την πτώση βράχων το πρωί της Πέμπτης στη διάσημη παραλία του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από την Πυροσβεστική, στο σημείο μετέβησαν οκτώ πυροσβέστες από την τοπική υπηρεσία προκειμένου να διενεργήσουν έρευνες στο σημείο.

Εκεί βρέθηκαν άμεσα και άλλοι δέκα από την 6η ΕΜΑΚ μαζί με διασωστικό σκύλο, ενώ στο νησί μεταφέρθηκαν επίσης με Super Puma και εννέα διασώστες της 1ης ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι είχε ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των επιβαινόντων σε τουριστικά σκάφη που βρίσκονταν στην παραλία, χωρίς να αναφερθεί αγνοούμενος επιβάτης.

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε από το Λιμενικό, μετά την κατολίσθηση έχει εκκενωθεί η παραλία του «Ναυαγίου» και έχει απαγορευθεί μέχρι νεωτέρας, από την λιμενική αρχή Ζακύνθου, η προσέγγιση των σκαφών στην παραλία.

Τέσσερις νοσηλεύονται

Όσον αφορά στους τραυματίες, τα επτά άτομα οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Ζακύνθου, εκ των οποίων μια γυναίκα 34 ετών, τσεχικής υπηκοότητας, νοσηλεύεται με κάταγμα στον σπόνδυλο.

Ο σύζυγός της και τα δύο της παιδιά, φέρουν ελαφρά τραύματα και νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους.

Τα άλλα τρία άτομα που διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου με ελαφρά τραύματα, έλαβαν εξιτήριο.

Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk