Νέα προσφορά για τις πτήσεις από Αθήνα ανακοίνωσε EGYPTAIR, κρατικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου. Περιλαμβάνει έκπτωση της τάξεως του 50% στα ναύλα των εισιτηρίων σε θέσεις της κατηγορίας business, για όλους τους προορισμούς του δικτύου της. Η προσφορά ισχύει για τις πτήσεις από Αθήνα και με ενδιάμεση στάση το Κάιρο για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 10 Οκτωβρίου 2018 και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 15 Σεπτεμβρίου έως και 15 Μαΐου 2019.

Επιπλέον, για τους επιβάτες των συγκεκριμένων κρατήσεων, αλλά και όλων των άλλων κρατήσεων, η EGYPTAIR προσφέρει σε όσους θα διανυκτερεύσουν στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης σε δωμάτιο ξενοδοχείου πέντε αστέρων. Επίσης, σε όσους παραμείνουν από έξι έως δέκα ώρες στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, τον Νείλο και τις Πυραμίδες (στην περίπτωση που η επίσκεψη πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου λειτουργίας, παρέχεται δωρεάν γεύμα με θέα τον χώρο των Πυραμίδων), καθώς και το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς δύο αποσκευών (23 κιλών η κάθε μία)

Η EGYPTAIR είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου, με έδρα το Κάιρο. Ιδρύθηκε στις 7 Μαΐου του 1932, ως η πρώτη αεροπορική εταιρεία στην Μέση Ανατολή και στην Αφρική και ήταν η έβδομη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως που εντάχθηκε στην ΙΑΤΑ. Το αεροπορικό δίκτυο της EGYPTAIR προσεγγίζει περισσότερους από 70 προορισμούς, σε περίπου 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, για να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της. Στην Ελλάδα η EGYPTAIR πετάει τα τελευταία 60 χρόνια, συνδέοντας αεροπορικά την Αθήνα με το Κάιρο και από εκεί με όλο τον κόσμο.