• Αναζήτηση
 • Και ο αμερικανός υπουργός Αμυνας στα Σκόπια

  Τον ανησυχεί, λέει, πιθανή ανάμιξη των Ρώσων

  Ο αμερικανός υπουργός Αμυνας Τζ. Μάτις αναμένεται να επισκεφθεί τα Σκόπια την ερχόμενη εβδομάδα, όπως ανακοινώθηκε από την Ουάσιγκτον, στα πλαίσια της στήριξης του δημοψηφίσματος για τη συμφωνία των Πρεσπών.” Δεν έχει ακόμα ξακαθαρίσει εάν ο Αμερικανός υπουργός Αμυνας θα επισκεφθεί και την Αθήνα για τον ίδιο λόγο.

  Αλλωστε προς το τέλος Σεπτεμβρίου (και πριν από το δημοψήφισμα στην πΓΔΜ) αναμένεται να επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στα πλαίσια τη Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

  Δεν αποκλείεται ο κ. Τσίπρας ανάμεσα στους ηγέτες που πρόκειται να συναντήσει να έχει συνάντηση και με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και εάν υπάρξει τέτοια συνάντηση θεωρείται βέβαιο ότι θα συζητηθεί και το Κυπριακό και το Μακεδονικό

  Ο αμερικανός υπουργός Άμυνας πάντως σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους εξέφρασε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο ανάμειξης της Ρωσίας στο δημοψήφισμα στην πΓΔΜ. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Με ανησυχεί η πιθανότητα κακόβουλων ενεργειών που έχει ήδη κάνει η Ρωσία».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk