9ος Διαγωνισμός Υποτροφιών του Αμερικάνικου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 στις 18:00 στη Βιβλιοθήκη Bissell του Κολλεγίου

Για ένατη συνεχή χρονιά το ACT – American College of Thessaloniki, δίνει τη δυνατότητα σε νέους από όλη την Ελλάδα να διεκδικήσουν πλήρεις ή μερικές υποτροφίες για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του, σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον υψηλών διεθνών προδιαγραφών.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη στη Βιβλιοθήκη Bissell του ACT την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018, στις 18:00, και οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την ημέρα των εξετάσεων.

Ο μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός προσφέρει έξι υποτροφίες πλήρης κάλυψηςμία για κάθε ένα από τα προπτυχιακά προγράμματα: Business Administration, Business Computing, Computer Science, English, International Relations, Psychology.

Επίσης χορηγεί δύο υποτροφίες 100%μ μία για κάθε ένα από τα μεταπτυχιακά προγράμματα MBA (Master of Business Administration) και MS in Hospitality and Tourism Management

Επιπλέον, υποτροφίες θα δοθούν και σε υποψήφιους που θα συγκεντρώσουν υψηλή βαθμολογία στις εξετάσεις. Όλοι οι υποψήφιοι θα λάβουν μέρος σε μία ηλεκτρονική εξέταση γνώσεων και ικανοτήτων, πολλαπλής επιλογής, η οποία θα διαρκέσει 1 ώρα και 15 λεπτά. Η εξέταση θα είναι στα Ελληνικά και δεν απαιτεί προετοιμασία.

Περισσότερες πληροφορίες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής  στο διαγωνισμό μπορεί να βρει στη σελίδαhttp://www.act.edu/scholarship-competition

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk