• Αναζήτηση
 • Παρατείνονται έως το τέλος του χρόνου οι συμβάσεις μεταφοράς μαθητών

  Με τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών – Μόνιμη διευθέτηση του θέματος προανήγγειλε ο Αλ. Χαρίτσης

  Παρατείνονται, για άλλη μια φορά, έως το τέλος του χρόνου οι ισχύουσες συμβάσεις μεταφοράς των μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ δίνεται και η δυνατότητα ανάθεσης σε προσωρινούς μειοδότες ή προσωρινούς αναδόχους της εκτέλεσης των δρομολογίων στις περιπτώσεις που εκκρεμούν οι σχετικοί διαγωνισμοί.

  Αυτό προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών, ωστόσο, τόνισε ο Αλ. Χαρίτσης, πρέπει να βρεθεί μια μόνιμη λύση για το θέμα καθώς έχει να κάνει με την ζωή των παιδιών και των οικογενειών τους.

  «Δεν μπορούμε να τρέχουμε να καλύψουμε τελευταία στιγμή τα κενά», σημείωσε και προανήγγειλε Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα βελτιώνει το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο, ώστε να επιτρέπει μια μόνιμη επίλυση του ζητήματος. Στην κατεύθυνση αυτή ο υπουργός Εσωτερικών βρίσκεται σε συνεννόηση με τις Περιφέρειες καθώς και τα υπουργεία Παιδείας και Μεταφορών.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk