• Αναζήτηση
 • Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου

  Ντοκιμαντέρ, ξένες σειρές και ξένες ταινίες

  «Η Χιονάτη και ο κυνηγός», STAR, 21.00

  Ντοκιµαντέρ

  «Soundtracks: Songs that defined history»

  ΕΡΤ1, 18.30
  Η μουσική πολλές φορές έχει συνδεθεί με μεγάλες ιστορικές στιγμές και έχει σημαδέψει τη συλλογική μας μνήμη. Τραγωδίες, θρίαμβοι, κινήματα, υπήρξαν μουσικές άρρηκτα συνδεδεμένες μαζί τους. Η μουσική πάντα έπαιζε καθοριστικό ρόλο στη γιορτή, στον πόνο, αναπόσπαστο κομμάτι συγκλονιστικών γεγονότων στη συλλογική μας ιστορία. Δείτε σήμερα: «11η Σεπτεμβρίου».

  Ξένη σειρά

  «The wire»

  ΕΡΤ2, 23.45
  Τα διαβόητα κτίρια στο Φράνκλιν Τέρας κατεδαφίζονται από τον δήμο, με αποτέλεσμα η συμμορία του Μπαρκσντέιλ να ψάχνει να βρει χώρο να στεγαστεί στα στενά της Δυτικής Βαλτιμόρης. Ο Στρίνγκερ Μπελ ξεκινά καινούργια στρατηγική για τις πωλήσεις του, ενώ περιμένει να βγει ο Εϊβον από τη φυλακή. Ο Μακ Νόλτι, η Γκρεγκς και οι υπόλοιποι προσπαθούν να τη στήσουν στον Στρίνγκερ, ενώ ο Κάρβερ και ο Χερκ αυξάνουν την πίεση στα βαποράκια. Καθώς τα πολιτικά παιχνίδια εμπλέκουν φυσικά και τη δουλειά της αστυνομίας στα δίχτυα τους, ένα κύμα φόνων περιπλέκει τα πράγματα. Ο Εϊβον βγαίνει από τη φυλακή και διαπιστώνει ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει.

  Ξένη ταινία

  «Η Χιονάτη και ο κυνηγός»

  STAR, 21.00
  Η βασίλισσα Ραβένα (Σαρλίζ Θερόν) χρειάζεται μια αγνή καρδιά για να καταφέρει να διατηρήσει την ομορφιά αλλά και τη δύναμή της και η μοναδική που υπάρχει είναι της Χιονάτης (Κρίστεν Στιούαρτ) που είναι φυλακισμένη στο κάστρο. Η Χιονάτη καταφέρνει να δραπετεύσει και αναζητεί καταφύγιο στο Σκοτεινό Δάσος. Τότε η βασίλισσα στέλνει στο κατόπι της τον κυνηγό Ερικ (Κρις Χέμσγουορθ). Η εντολή της είναι μία: να βρει τη νεαρή κοπέλα και να της τη φέρει. Εκείνος δέχεται, όταν όμως βρίσκει τη λεία του διστάζει. Θα σκοτώσει τελικά την όμορφη Χιονάτη; (ΗΠΑ/Αυστραλία, 2012, 113′)
  Media
  Helios Kiosk