Επίθεση στην κυβέρνηση για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας εξαπέλυσε η Λαϊκή Ενότητα, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση «παίρνει» εκδίκηση και από πρώην στελέχη της.

Συγκεκριμένα, σε γραπτή της ανακοίνωση η ΛΑΕ αναφέρει πως «αυτή την εβδομάδα μεταξύ των 500 και πλέον πλειστηριασμών και των 15 τουλάχιστον πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας γίνεται και πλειστηριασμός 1ης κατοικίας- μοναδικού περιουσιακού στοιχείου- ενός πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με δυο παιδιά που σπουδάζουν και ο οποίος εγκατέλειψε τον μνημονιακό μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ και ενεργοποιείται τώρα στο κίνημα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική».

«Ο Τσίπρας και η παρέα του παίρνουν εκδίκηση κλέβοντας σε συνεννόηση με τις τράπεζες το σπίτι ενός μάχιμου με το κίνημα αντίστασης συμπολίτη μας» προσθέτει η Λαϊκή Ενότητα, συμπληρώνοντας πως «αυτή είναι η έξοδος από τα μνημόνια του Τσίπρα και της πολιτικής των παρατρεχάμενων του Μαξίμου και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η έξοδος όσων κρατάνε ψηλά τη σημαία της αντίστασης, από τα σπίτια τους».

«Δεν είναι τυχαίο που στη ΔΕΘ ο Τσίπρας δεν τόλμησε την παραμικρή αναφορά στη ληστρική πολιτική των πλειστηριασμών και τις αθρόες αποκοπές του ρεύματος σε χιλιάδες φτωχούς συμπολίτες μας που η πολιτική των μνημονίων τους καταδικάζει στην ανέχεια. Η αμερικανόδουλη κυβέρνηση Τσίπρα θα λογοδοτήσει. Ο λαός πρέπει και θα αντιδράσει» καταλήγει η ΛΑΕ.