• Αναζήτηση
 • Όλγα Κεφαλογιάννη: Η κυβέρνηση βλέπει παντού ακροδεξιούς ακόμα και στον …Ρουβίκωνα

  Επιμένουν κυβερνητικά στελέχη στα σενάρια συνωμοσίας με στόχο την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης. Σε αυτό το μήκος κύματος εμφανίστηκε στην Βουλή και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας

  Επιμένουν κυβερνητικά στελέχη στα σενάρια συνωμοσίας με στόχο την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης. Σε αυτό το μήκος κύματος εμφανίστηκε στην Βουλή και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας, ο οποίος αναφέρθηκε σε «κλίμα βίας και φόβου με άρωμα ακροδεξιάς» διατυπώνοντας αιχμές για την στάση της ΝΔ, ενώ με την επίκληση του «Ρουβίκωνα» του απάντησε η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Όλγα Κεφαλογιάννη.

  «Τι έχετε να πείτε για το κλίμα βίας και φόβου με άρωμα ακροδεξιάς;», ρώτησε ο κ. Τόσκας απευθυνόμενος προς την βουλευτή, προσθέτοντας: «Θέλετε εσείς να είστε ουρά της ακροδεξιάς; Υπάρχουν κάποιοι στην παράταξή σας που καλοβλέπουν την ακροδεξιά. Τι νομίζετε ότι θα κερδίσετε; Με την προσπάθεια αποσταθεροποίησης δεν κερδίζει ούτε η Δημοκρατία ούτε κανένας». Μάλιστα αναφέρθηκε στην σύλληψη ομάδας που κατευθυνόταν από την Καβάλα στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το Σκοπιανό και επίσης είπε ότι εντοπίστηκαν υλικά για την πρόκληση επεισοδίων. Κάλεσε δε την ΝΔ να καταδικάσει απερίφραστα τέτοια φαινόμενα.

  «Η κυβέρνηση βλέπει παντού ακροδεξιούς ακόμα κι όταν ο “Ρουβίκωνας” δρα για άλλη μια φορά ανενόχλητος, καταρρίπτοντας τις θεωρίες συνωμοσίας που καλλιεργείτε καθημερινά», του απάντησε η πρώην υπουργός της ΝΔ.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk