• Αναζήτηση
 • «Έξυπνοι»… φάκελοι και POS για το ηλεκτρονικό εισιτήριο σε περίπτερα

  Περισσότερα από 1.000 επιλεγμένα σημεία, όπως περίπτερα καταστήματα ψιλικών, μίνι μάρκετ, διαθέτουν φακέλους ηλεκτρονικών εισιτηρίων ATH.ENA Ticket.

  Περισσότερα από 1.000 επιλεγμένα σημεία, όπως περίπτερα  καταστήματα ψιλικών, μίνι μάρκετ, διαθέτουν φακέλους ηλεκτρονικών εισιτηρίων ATH.ENA Ticket. Συγκεκριμένα, μέσα σε δύο μήνες, από τα 150 σημεία που συμμετείχαν αρχικά, ο αριθμός αυξήθηκε σε 1.005, ενώ έχουν διανεμηθεί περισσότεροι από 230.000 φάκελοι με προφορτισμένα πολλαπλά εισιτήρια, τα οποία αντιστοιχούν σε 1,5 εκατ. μεμονωμένα εισιτήρια.   

  Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», το αμέσως επόμενο διάστημα θα τεθούν σε λειτουργία και τα 270 τερματικά POS, τα οποία έχουν διατεθεί επίσης σε περίπτερα και καταστήματα ψιλικών. Αρχικά, μέσω αυτών θα γίνεται επαναφόρτιση εισιτηρίων, ενώ στόχος του ΟΑΣΑ είναι να αυξηθούν σε συνολικά 600 σημεία.
  Όσον αφορά στους φακέλους, αυτοί περιλαμβάνουν πακέτα των 10+1 εισιτηρίων και των 5 εισιτηρίων, ολόκληρου αλλά και μειωμένου κομίστρου, τα οποία διατίθενται σε ένα πολλαπλό εισιτήριο ATH.ENA Ticket. Ειδικότερα, η αξία των φακέλων που περιλαμβάνουν το πολλαπλό εισιτήριο των 10 + 1 είναι 13,50 ευρώ, ενώ οι φάκελοι των 5 εισιτηρίων έχουν συνολική αξία 6,50 ευρώ. Αντίστοιχα, για το μειωμένο κόμιστρο η αξία των φακέλων διαμορφώνεται σε 6 ευρώ και 3 ευρώ.
  «Ο Οργανισμός διευρύνει περαιτέρω το δίκτυο πωλήσεων των ηλεκτρονικών εισιτηρίων, με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών όλων των κατηγοριών επιβατών. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν κι άλλες υπηρεσίες, οι οποίες διευκολύνουν την αγορά εισιτηρίων και καρτών» δήλωσε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, κ. Ιωάννης Σκουμπούρης.
  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk