• Αναζήτηση
 • Ντέιβις σε πολίτες ΕΕ: Μην ανησυχείτε δεν θα απελαθείτε

  Ο Ντέιβιντ Ντέιβις, o Βρετανός υπουργός για το Brexit, απευθυνόμενος στους Ευρωπαίους πολίτες που ζουν στη Βρετανία, τόνισε πως πρέπει να ανησυχούν για την αποχώρηση της χώρας από την ΕΕ, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται να απελαθούν.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Ντέιβιντ Ντέιβις, o Βρετανός υπουργός για το Brexit, απευθυνόμενος στους Ευρωπαίους πολίτες που ζουν στη Βρετανία, τόνισε πως πρέπει να ανησυχούν για την αποχώρηση της χώρας από την ΕΕ, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται να απελαθούν.

  Ωστόσο, μιλώντας ενώπιον επιτροπής του κοινοβουλίου, ο Ντέιβις δήλωσε ότι ένα αγκάθι σε ό,τι αφορά την προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών, μπορεί να αφορά στα δικαιώματα ψήφου σε άλλες χώρες, κάτι που οι Βρετανοί υπουργοί ίσως πρέπει να διευθετήσουν μέσω διμερών διαπραγματεύσεων.

  Ο Ντέιβις δήλωσε ακόμα πως αναμένει η Βρετανία και η Ευρωπαϊκή Ένωση να καταλήξουν έως τα τέλη Μαρτίου σε μια μεταβατική συμφωνία για την έξοδο της χώρας από την ΕΕ και ότι η Βρετανία θα συνεχίσει να υπόκειται στις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου κατά τη μεταβατική περίοδο.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk