• Αναζήτηση
 • Φωτίου: Αναπλήρωση εντός του 2018 των απωλειών τρίτεκνων και πολύτεκνων

  Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται κυβερνητική σύσκεψη στην Βουλή προκειμένου να υπάρξουν βελτιώσεις όσον αφορά τα οικογενειακά επιδόματα, τα οποία περικόπτονται για τρίτεκνους και πολύτεκνους, κάτι που έχει προκαλέσει αντιδράσεις τόσο εκτός όσο και εντός ΣΥΡΙΖΑ.

  Σε αναπλήρωση εντός του 2018 των απωλειών τρίτεκνων και πολύτεκνων θα προχωρήσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με την Θεανώ Φωτίου, η οποία διευκρίνισε ότι τώρα δεν θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο πολυνομοσχέδιο.

  Μετά από την κυβερνητική σύσκεψη που έγινε στην Βουλή αποσαφηνίστηκε το πλαίσιο αντιμετώπισης των αδικιών που προκαλούνται από τις ρυθμίσεις που αφορούν τα οικογενειακά επιδόματα και από τις οποίες θίγονται τρίτεκνοι και πολύτεκνοι.

  Η κυρία Φωτίου τόνισε στους δημοσιογράφους ότι τις λεπτομέρειες του τρόπου αναπλήρωσης των απωλειών θα τις επεξεργαστεί η κυβέρνηση.

  Μάλιστα αναφερθείσα στο συνολικότερο πλαίσιο αλλαγών που περιέχει το πολυνομοσχέδιο είπε ότι 738.000 από τις 800.000 οικογένειες θα δουν αυξήσεις στα επιδόματά τους, ενώ για τις περικοπές είπε ότι «μπορεί να έχει και κάποιες απώλειες, όμως θα τις αντιμετωπίσουμε εντός του 2018 που θα είναι αφιερωμένο σε πολιτικές για το παιδί» και χαρακτήρισε «λάθος αίσθημα καταστροφολογίας» την κριτική που ακούγεται.

  Πολιτική