Τα αλλαντικά αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού

Η κατανάλωση επεξεργασμένων κρεάτων, όπως το μπέικον,το ζαμπόν και τα λουκάνικα, σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου του μαστού και ειδικά στις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες, σύμφωνα με βρετανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο European Journal of Cancer.

Η κατανάλωση επεξεργασμένων κρεάτων, όπως το μπέικον, το ζαμπόν και τα λουκάνικα, σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου του μαστού και ειδικά στις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες, σύμφωνα με βρετανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο European Journal of Cancer.

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr

http://health.in.gr/news/scienceprogress/article/?aid=1500187341

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Science
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk