• Αναζήτηση
  • Τα αλλαντικά αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού

    Η κατανάλωση επεξεργασμένων κρεάτων, όπως το μπέικον,το ζαμπόν και τα λουκάνικα, σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου του μαστού και ειδικά στις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες, σύμφωνα με βρετανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο European Journal of Cancer.

    ΤοΒΗΜΑ Team

    Η κατανάλωση επεξεργασμένων κρεάτων, όπως το μπέικον, το ζαμπόν και τα λουκάνικα, σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου του μαστού και ειδικά στις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες, σύμφωνα με βρετανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο European Journal of Cancer.

    Διαβάστε περισσότερα στο in.gr

    http://health.in.gr/news/scienceprogress/article/?aid=1500187341

    Science
    Σίβυλλα
    Helios Kiosk