• Αναζήτηση
 • Η βανιλίνη

  Η βανίλια σύμμαχος εναντίον της ψωρίασης

  Ενας σύμμαχος εναντίον της ψωρίασης κρύβεται στα συστατικά της βανίλιας, όπως ανακάλυψαν ερευνητές από την Κίνα και την Ταϊβάν. Σε πειραματική μελέτη τους σε πειραματόζωα, οι επιστήμονες είδαν ότι η βανιλίνη, η πιο διαδεδομένη αρωματική ουσία στη ζαχαροπλαστική, αποτελεί αποτελεσματικό βιοενεργό συστατικό κατά της δερματικής νόσου, επιφέροντας υποχώρηση των συμπτωμάτων.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ενας σύμμαχος εναντίον της ψωρίασης κρύβεται στα συστατικά της βανίλιας, όπως ανακάλυψαν ερευνητές από την Κίνα και την Ταϊβάν. Σε πειραματική μελέτη τους σε πειραματόζωα, οι επιστήμονες είδαν ότι η βανιλίνη, η πιο διαδεδομένη αρωματική ουσία στη ζαχαροπλαστική, αποτελεί αποτελεσματικό βιοενεργό συστατικό κατά της δερματικής νόσου, επιφέροντας υποχώρηση των συμπτωμάτων. Σε προηγούμενες μελέτες έχει φανεί επίσης ότι η βανιλίνη επιδρά στις ιντερλευκίνες, οι οποίες εμπλέκονται σε άλλες φλεγμονώδεις νόσους πλην της ψωρίασης.

  Διαβάστε περισσότερα στο in.gr

  http://health.in.gr/news/scienceprogress/article/?aid=1500180175

   

  Science
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk