• Αναζήτηση
 • Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

  Αύριο Παρασκευή 17 Νοεμβρίου με εντολή της Αστυνομίας θα κλείσει στις 15.00 ο σταθμός του Μετρό στο Μέγαρο Μουσικής και στις 17.00 οι σταθμοί Σύνταγμα και Ευαγγελισμός

  Προσωρινές τροποποιήσεις στη διαδρομή λεωφορείων και τρόλεϊ, καθώς και μεταφορά στάσεων ή αφετηρίας ορισμένων γραμμών θα εφαρμοστούν σήμερα, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, σε οδούς περιμετρικά του κτηρίου, αλλά και σε όλο το κέντρο της πόλης. Η εφαρμογή των μέτρων θα είναι σταδιακή, ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Ελληνικής Αστυνομίας.

  Επίσης, ο σταθμός του μετρό στο Μέγαρο Μουσικής θα κλείσει στις 3 το μεσημέρι και οι σταθμοί Σύνταγμα και Ευαγγελισμός θα κλείσουν στις 5 το απόγευμα. Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάση.

  Αλλαγές στην κυκλοφορία λεωφορείων και τραμ

  Πέραν των έκτακτων ρυθμίσεων που είναι πιθανό να γίνουν κατά τη διάρκεια της 17ης Νοεμβρίου κατόπιν υπόδειξης της ΕΛ.ΑΣ., δεν θα λειτουργήσουν καθόλου οι λεωφορειακές γραμμές 242, 250 και Ε90. Επίσης, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου, δεν θα κινηθεί η λεωφορειακή γραμμή 100, ενώ οι γραμμές 220, 221, 235, 622 και 815 δεν θα λειτουργήσουν στην κατεύθυνση Ζωγράφου-Γουδή.

  Ακόμη, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων οι γραμμές του τραμ Σύνταγμα – ΣΕΦ και Σύνταγμα – Ασκληπιείο Βούλας θα τερματίζουν στη στάση Λεωφόρος Βουλιαγμένης, ενώ τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής Χ95 θα εκτελούνται μέχρι το σταθμό του μετρό Εθνική Άμυνα.

  Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στο πληροφοριακό κέντρο ΟΑΣΑ τηλέφωνο 11185

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk