Νέα καταγγελία για τον Κέβιν Σπέισι ήρθε να προστεθεί στο σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων του οσκαρικού ηθοποιού που έβαλαν τίτλους τέλους ακομη και στην επιτυχημένη σειρά House of Cards μετά τις αποκαλύψεις.

Πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Boston News αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου ότι ο γιος της έπεσε θύμα του γνωστού ηθοποιού στη διάρκεια ενός πάρτι σε μπαρ της Μασαχουσέτης το καλοκαίρι του 2016.

«Το θύμα, ο γιος μου, ήταν ένας νεαρός ηλικίας 18 ετών, που δεν είχε ιδέα ότι ο διάσημος ηθοποιός παρενοχλούσε σεξουαλικά νεαρούς ή ότι θα γινόταν το επόμενο θύμα του. Ο Κέβιν Σπέισι δεν είχε το δικαίωμα να τον παρενοχλήσει σεξουαλικά».

Η Χέδερ Ούνρου υποστήριξε ότι αφότου ο Σπέισι φρόντισε να μεθύσει τον γιό της με πολλά ποτά, στη συνέχεια «έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι του και του άρπαξε τα γεννητικά όργανα. Ο γιος μου πανικοβλήθηκε. Πάγωσε».

Όπως συμπλήρωσε η δημοσιογράφος, ο γιος της κατάφερε να ξεφύγει όταν ο Σπέισι πήγε στην τουαλέτα.

«Στον Κέβιν Σπέισι θέλω να πω το εξής: Ντροπή σου για αυτό που έκανες στον γιο μου. Οι πράξεις σου είναι εγκληματικές» δήλωσε η Ούνρου ξεσπώντας σε κλάματα.