• Αναζήτηση
 • Τα δρομολόγια του κρουαζιερόπλοιου Azamara Pursuit

  Τα δρομολόγια για το 2018 – 2019 του ολοκαίνουριου κρουαζιερόπλοιου Azamara Pursuit αποκάλυψε η Azamara Club Cruises.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τα δρομολόγια για το 2018 – 2019 του ολοκαίνουριου κρουαζιερόπλοιου Azamara Pursuit αποκάλυψε η Azamara Club Cruises.

  Το Azamara Pursuit, το οποίο ανακοινώθηκε το Σεπτέμβριο, προστίθεται δίπλα στα αδελφά πλοία Azamara Journey και Azamara Quest και υπόσχεται να προσφέρει στους επιβάτες μια εμπειρία ζωής σε μερικούς από τους πιο εξωτικούς προορισμούς στον κόσμο.
  «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τα ταξίδια του Azamara Pursuit» δήλωσε ο Larry Pimentel, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Azamara Club Cruises.
  «Eπεκτείνοντας τους προσφερόμενους προορισμούς, οι επιβάτες θα μπορούν να απολαύσουν ακόμα περισσότερα μέρη του πλανήτη και να ξαναεπισκεφθούν περιοχές τις οποίες είχαμε καιρό να επισκεφθούμε.» Χτίζοντας πάνω στην υπόσχεση που έχει δώσει η Azamara, συνεχίζει ο Pimentel, «όπως τα αδελφά του πλοία, το Azamara Pursuit, θα δώσει στους επιβάτες τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες στους πιο ξεχωριστούς προορισμούς.»
  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση τo Azamara Pursuit θα αυξήσει κατά 40% το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας και θα προσθέσει 61 επιπλέον προορισμούς. Οι επιβάτες επίσης θα μένουν περισσότερο στον κάθε προορισμό απολαμβάνοντας 48 μεταμεσονύκτιες και 26 ολονύκτιες διανυκτερεύσεις.
  Επίσης οι επιβάτες θα θαυμάσουν μερικά από τα πιο συναρπαστικά μέρη στη γη, που περιλαμβάνουν 15 ολοκαίνουρια λιμάνια τα οποία η Azamara προσέθεσε στο πρόγραμμά της ανάμεσα στα οποία είναι η Μονεμβασιά, η Σάμος και οι Σπέτσες.
  Επιπλέον το Azamara Pursuit θα προσφέρει κάποιες από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες στα πιο σημαντικά λιμάνια της Νότιας Αμερικής και της Ευρώπης.
  Greece Day Tour
  Σχετικά με το Greece Day Tour σημειώνεται ότι «οι επιβάτες θα επισκεφθούν το Μοναστήρι του Αγ.Ιωάννη του Προδρόμου, χτισμένο πάνω σε ένα βράχο το 1167. Θα απολαύσουν ένα μοναδικό ελληνικό γεύμα σε μια πολυτελή αρκαδική έπαυλη του 1840, όπου θα συναντήσουν τους ιδιοκτήτες. Το tour αυτό ακολουθείται από ένα δωρεάν AzAmazing Evening στη Ρόδο, όπου θα περάσουν ένα απόγευμα στο θέατρο της Τάφρου και θα παρακολουθήσουν μια αποκλειστική παράσταση του αρχαίου ελληνικού δράματος, Αντιγόνη του Σοφοκλή (στα αγγλικά).»
  Τονίζεται ακόμη ότι το Azamara Pursuit είναι εφάμιλλο σε μέγεθος με τα Azamara Journey και Azamara Quest, επιτρέποντας στους επιβάτες να έχουν πρόσβαση σε μοναδικά λιμάνια που δεν μπορούν να προσεγγίσουν τα μεγάλα πλοία.
  Τα τρία αυτά κρουαζιερόπλοια θα προσφέρουν τώρα στους επιβάτες την ευκαιρία να επισκεφθούν 7 ηπείρους και 217 λιμάνια από τις 28 Αυγούστου 2018 μέχρι 5 Απριλίου 2019. 
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk