• Αναζήτηση
 • Μουσική σύμπραξη Bram De Looze και Stephanos Chytiris

  Ο Στέφανος Χυτήρης (τύμπανα) και ο Bram De Looze (πιάνο), έπειτα από αρκετές κοινές εμφανίσεις σε μουσικά σχήματα στη Νέα Υόρκη και την Ευρώπη, συμπράττουν, αυτή τη φορά, ως ντουέτο στην Αθήνα. Αναπτύσσοντας ένα πολύχρωμο διάλογο, συνθέτουν τη στιγμή και αυτοσχεδιάζουν τη σιωπή.

  Ο Στέφανος Χυτήρης (τύμπανα) και ο Bram De Looze (πιάνο), έπειτα από αρκετές κοινές εμφανίσεις σε μουσικά σχήματα στη Νέα Υόρκη και την Ευρώπη, συμπράττουν, αυτή τη φορά, ως ντουέτο στην Αθήνα. Εμφανίζονται στις 14 Οκτωβρίου στο Ecoxone. Αναπτύσσοντας ένα πολύχρωμο διάλογο, συνθέτουν τη στιγμή και αυτοσχεδιάζουν τη σιωπή.

  Ο Bram De Looze είναι πιανίστας από το Βέλγιο. Έχει συνεργαστεί με μουσικούς από την Ευρώπη και την Αμερική. Το Νοέμβριο του 2015 κυκλοφορήσε ο προσωπικός του δίσκος με τίτλο Septych, ενώ την άνοιξη του 2017 κυκλοφορησε το Piano e Forte (solo) όπου επαναπροσδιορίζει την τζαζ σύνθεση και τον αυτοσχεδιασμό, καθώς επιλέγει να παίξει με τρία διαφορετικά πιανοφόρτε του κατασκευαστή Chris Maene. Την περίοδο αυτή περιοδεύει συχνά με το Piano e Forte, LABtrio, Robin Verheyen duo, και σχήματα μεταξύ άλλων του Dre Hocevar, Stephanos Chytiris, Stephane Galland, Samuel Ber, Mark Schilders, Antoine Pierre.

  Ο Στέφανος Χυτήρης είναι ντράμερ, Μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα, ενώ ολοκλήρωσε τις μουσικές σπουδές του στην Αμερική. Από τότε έχει συμμετάσχει σε πολλά σχήματα της αυτοσχεδιαστικής σκηνής της Νέας Υόρκης, ενώ παράλληλα αναπτύσσει τις προσωπικές του δουλειές, σε συνεργασίες με τους Bram De Looze, Luca Rosenfeld, Daniel Carter, Ingrid Laubrock, Todd Neufeld, Pascal Niggenkemper, Billy Mintz, Tony Malaby. To Flux Project – Pyr|n είναι ο πρώτος του δίσκος που ηχογραφήθηκε το 2014, με παραγωγό τον ντράμερ Michael Carvin. Το Μάρτιο του 2017 κυκλοφόρησε το βινύλιο Egata, ένα σχήμα επτά μουσικών, δουλεύοντας πάνω στον πρωτόλειο ήχο του αυτοσχεδιασμού με τα όργανα να συναντιούνται σε συγκεκριμένες τονικότητες, με σύντομες διακεκομμένες φράσεις και συντονισμένες εξάρσεις.

  Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017
  Ώρα: 20.00
  Χώρος ECOZONE
  Βλαχάβα 6-8, Μοναστηράκι
  Είσοδος: 7 €

  Πολιτισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk