• Αναζήτηση
 • Π. Καμμένος: Έκανα κράτηση με την κάρτα μου και πλήρωσα από την τσέπη μου

  Το θέμα της δαπάνης του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένου για την διαμονή του στο Λονδίνο επανήλθε στην

  Το θέμα της δαπάνης του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένου για την διαμονή του στο Λονδίνο επανήλθε στην Βουλή με αφορμή την παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗ.ΣΥ. Αν. Λοβέρδου. «Την περασμένη Δευτέρα (σ.σ. κατά την συζήτηση για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής) απευθυνόμενος σε άλλους 299 Βουλευτές, είπατε αλήθεια ή ψέματα σε ό,τι αφορά τον τρόπο που πληρώσατε τη δαπάνη σας στο Λονδίνο; Ναι ή όχι;», ρώτησε ο κ. Λοβέρδος τον υπουργό στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, ο οποίος του απάντησε ότι έκανε την κράτηση για το συνολικό ποσό με την κάρτα του «και εν συνεχεία πλήρωσα από την τσέπη μου».

  «Δείτε τα πρακτικά και αυτό που κατέθεσα και θα δείτε ότι είναι η δέσμευση της κάρτας μου, που έκλεισα ιδιωτικώς και όχι να πληρώσει το δημόσιο, αλλά από την τσέπη μου, δεσμεύοντας το ποσό για ένα δωμάτιο, για να μείνω με τη γυναίκα μου, γιατί είχανε βάλει παρακολούθηση κάτω από το άλλο δωμάτιο, τρεις ανθρώπους που φωτογράφιζαν από το πρωί μέχρι το βράδυ και εν συνεχεία είπα ότι πλήρωσα από την τσέπη μου, όπου το ποσό αυτό αποδεσμεύτηκε από την κάρτα και το πήρα από τα μετρητά», είπε ο κ. Καμμένος.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk