• Αναζήτηση
 • Γέφυρες επικοινωνίες μεταξύ Uber και Δήμου του Λονδίνου

  Ο δήμαρχος το Λονδίνου Σαντίκ Χαν εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη «συγγνώμη» του διευθύνοντος συμβούλου

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο δήμαρχος το Λονδίνου Σαντίκ Χαν εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη «συγγνώμη» του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων με οδηγό Uber Ντάρα Χοσροβσάχι και ζήτησε από την αρμόδια για τις μεταφορές της βρετανικής πρωτεύουσας υπηρεσία TfL να επαναδιαπραγματευθεί με τον επικεφαλής της εταιρείας.

  Τη Δευτέρα ο ιρανικής καταγωγής μάνατζερ της Uber (ανέλαβε τα καθήκοντά του μόλις πριν από λίγες εβδομάδες) ζήτησε συγγνώμη για τα «λάθη που έκανε η εταιρεία» έπειτα από την απώλεια της άδειας κυκλοφορίας των αυτοκινήτων με τα οποία συνεργάζεται στο Λονδίνο.

  Ο Χοσροβσάχι σε ανοικτή επιστολή που δημοσίευσε δεν κρύβει ότι η Uber θα εφεσιβάλει την απόφαση που έλαβε την περασμένη Παρασκευή ο Δήμος του Λονδίνου να μην ανανεώσει την άδεια της εταιρείας. Παραδέχθηκε, όμως, ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργούσε η Uber «πρέπει να αλλάξουν».

  Η αρμόδια για την κυκλοφορία στο Λονδίνο υπηρεσία TfL αποφάσισε να μην ανανεώσει την άδεια κυκλοφορίας των αυτοκινήτων της Uber στην πόλη επικαλούμενη ζητήματα δημόσιας ασφάλειας. Η Uber υποστηρίζει ότι εφαρμόζει τους κανόνες των ρυθμιστικών αρχών και ότι συνεργάζεται στενά με τη Μητροπολιτική Αστυνομία.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk