• Αναζήτηση

Πολυβραβευμένη παιδική παράσταση στο Πλανητάριο

Ξεκινά στο Πλανητάριο η προβολή της παράστασης «Polaris: Το διαστημικό υποβρύχιο και το μυστήριο της Πολικής Νύχτας»που συνδυάζει την γνώση με πλούσια όσο και εντυπωσιακά γραφικά εφέ

''

Ξεκινά στο Πλανητάριο η προβολή της παράστασης «Polaris: Το διαστημικό υποβρύχιο και το μυστήριο της Πολικής Νύχτας» που συνδυάζει την γνώση με πλούσια όσο και εντυπωσιακά γραφικά εφέ

H ιστορία

Ο Τζέιμς Χειμέριος, ένας ταξιδιάρης πιγκουίνος από τον Νότιο Πόλο και ο Βλαδίμηρος Τσέχοφ, ένας φιλικός αρκούδος από τον Βόρειο Πόλο, συναντιούνται στους πάγους της Αρκτικής. Γίνονται φίλοι, συζητούν για τις πατρίδες τους, παρατηρούν τα αστέρια και αναρωτιούνται γιατί οι νύχτες είναι τόσο μεγάλες στους δύο πόλους της Γης! Προσπαθώντας να ξεδιαλύνουν το μυστήριο… χτίζουν ένα αστεροσκοπείο και κατασκευάζουν ένα αυτοσχέδιο διαστημόπλοιο. Κάπως έτσι βρίσκονται να ταξιδεύουν γύρω από τη Γη και από εκεί ως τον Άρη και τον Κρόνο για να πάρουν τις απαντήσεις που ψάχνουν!

Χρήσιμες πληρφορίες

H πολυβραβευμένη παράσταση θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Πλανητάριο (Ευγενίδειο Ιδρυμα Λ. Συγγρού 387 – 175 64 Π.ΦΑΛΗΡΟ) την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017. Την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθούν δύο προβολές (ώρες 18:30, 19:30) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Απαραίτητα είναι τα δελτία εισόδου, η διανομή των οποίων θα πραγματοποιηθεί από το Ταμείο του Πλανηταρίου από τις 18:00 της ίδιας ημέρας. Κάθε άτομο θα μπορεί να προμηθευτεί έως 2 δελτία εισόδου.Διατίθενται 240 δελτία εισόδου για κάθε παράσταση.
Υπενθυμίζουμε ότι οι χώροι του Ιδρύματος Ευγενίδου είναι προσβάσιμοι και φιλικοί σε ανθρώπους με κινητική αναπηρία, ενώ υπάρχει η δυνατότητα διερμηνείας στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα ή/και χειλεανάγνωσης κατόπιν έγκαιρης επικοινωνίας με γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνο 6936 177143 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: pr@eef.edu.gr. Οι σκύλοι οδηγοί τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι.
Newsroom ΔΟΛ

Science
Σίβυλλα
Helios Kiosk