Παράταση αιτήσεων για 2.868 προσλήψεις στην Υγεία


Παράταση δεκαπέντε ημερών για την υποβολή αιτήσεων αναφορικά με την πρόσληψη 2868 ατόμων, τα οποία θα στελεχώσουν τις Τοπικές Ομάδες Υγείας των δημόσιων δομών παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και των αποκεντρωμένων μονάδων τους δόθηκε από το υπουργείο Υγείας και ενεκρίθη από το ΑΣΕΠ.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις ηλεκτρονικές αιτήσεις συμμετοχής έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 (η προθεσμία έληγε την Παρασκευή 25/8) και να αποστέλλουν τη φόρμα υποβολής υπεύθυνης δήλωσης, με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017.
Η προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για στελέχωση θέσεων στον τομέα Υγείας εντάσσεται στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενου πρόγραμματος «Λειτουργία Τοπικών Ομάδων Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) για την αναδιάρθρωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στις Περιφέρειες». Αφορά προσλήψεις , με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης διετούς διάρκειας, η οποία δύναται να ανανεώνεται μέχρι τη λήξη του προγράμματος.
Ορίζεται ότι θα καλυφθούν :
-2390 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Ιατρών Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής και Παιδιατρικής, Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Εργασίας και Διοικητικού/Οικονομικού.
-478 θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης κλάδου Επισκεπτών/τριών Υγείας.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk