Το BMW Group Hellas τιμήθηκε στο πλαίσιο μιας ξεχωριστής εκδήλωσης, του «Brands with History», για την ιστορική πορεία των 100 χρόνων του BMW Group. Εκπροσωπώντας το BMW Group Hellas, ο διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας κ. Κωνσταντίνος Διαμαντής αναφέρθηκε στην ευρύτερη έννοια της «καινοτομίας» τονίζοντας ότι είναι το πιο σημαντικό συστατικό επιτυχίας που χρειάζεται οποιαδήποτε εταιρεία θέλει να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί στο πέρασμα του χρόνου.
Δωρεάν έλεγχος από τη Renault

Η Renault προσφέρει έναν λεπτομερή Δωρεάν Καλοκαιρινό Ελεγχο σε όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα. Η συγκεκριμένη ενέργεια περιλαμβάνει έλεγχο σε 25 σημεία ενώ ο ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει ένα σέρβις επωφελούμενος από τις προνομιακές τιμές των πακέτων συντήρησης και επισκευής του.

Πρώτη θέση για Nissan

Η Nissan κατέκτησε τον Ιούνιο την πρώτη θέση στις πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων, με 1.162 ταξινομήσεις και με μερίδιο αγοράς 11,5%. Παράλληλα, κατέγραψε για το πρώτο εξάμηνο του 2017 πανελλαδικές πωλήσεις 4.580 νέων επιβατικών αυτοκινήτων, γεγονός που την κατατάσσει στη δεύτερη θέση με μερίδιο αγοράς 9,1%.

Piaggio και ασφάλεια

Η Piaggio Hellas διοργανώνει ημερίδες εκπαίδευσης μετά το δίπλωμα στην ασφαλή οδήγηση, αποκλειστικά για κατόχους σκούτερ των εμπορικών σημάτων του ομίλου Piaggio. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέες τεχνικές ώστε να βελτιώσουν την οδηγική τους ικανότητα.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ