Βούτσης: Λίγο προβοκασιόν η πρωτοβουλία της ΠΟΑΣΥ για συγκέντρωση στα Εξάρχεια

Να …«ξελασπώσει» επικοινωνιακά την κυβέρνηση για άλλη μια φορά προσπάθησε ο Πρόεδρος της Βουλής

Να …«ξελασπώσει» επικοινωνιακά την κυβέρνηση για άλλη μια φορά προσπάθησε ο Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης αναφορικά με τα πυρά που δέχεται για την απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών στα Εξάρχεια.

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για τις δράσεις του Ιδρύματος της Βουλής, σε συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους προσέδωσε χαρακτηριστικά προβοκάτσιας εκ μέρους των αστυνομικών, ενώ διερωτήθηκε αν γνωρίζει η κυβέρνηση ότι δεν είναι αυτή που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

«Θα μπορούσα να το καταλάβω αν υπήρχε μια διαχρονική προσπάθεια για κοινωνικά ζητήματα, όπως τα ναρκωτικά για παράδειγμα σε διάφορες πλατείες από τα δυτικά προάστια και αλλού στην Αθήνα για να φτάσουν και στα Εξάρχεια στην πλατεία να μιλήσουν για το άβατο», είπε αναφορικά με τις ενέργειες των αστυνομικών και συνέχισε: «Τότε πραγματικά θα το καταλάβαινα και όντως θα έφερνε την κυβέρνηση σε δύσκολη θέση». Όπως όμως πρόσθεσε «είναι λίγο προβοκασιόν όλο αυτό τώρα…», ενώ πρόσθεσε ότι «τώρα δεν είναι σε δύσκολη θέση η κυβέρνηση». «Δεν ξέρω αν το ξέρει και η ίδια», σημείωσε με νόημα.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk