Το Note7 Return Kit της Samsung

Δεκάδες εκατοντάδες χιλιάδες κουτιά μέσα σε κουτιά με ειδική προστασία από τη φωτιά, αποστέλλει η Samsung Electronics στους κατόχους των Note7, μετά την οριστική ανάκληση όλων των Note7 που κυκλοφόρησαν απανταχού μετά από δύο διαδοχικές απόπειρες διάθεσης του υψηλού κόστους «έξυπνου», αλλά πιθανά επικίνδυνου smartphone του Νο1 κατασκευαστή Android.

Δεκάδες εκατοντάδες χιλιάδες κουτιά μέσα σε κουτιά με ειδική προστασία από τη φωτιά και γάντια, αποστέλλει η Samsung Electronics στους κατόχους των Note7, μετά την οριστική ανάκληση όλων των Note7 που κυκλοφόρησαν απανταχού μετά από δύο διαδοχικές απόπειρες διάθεσης του υψηλού κόστους «έξυπνου», αλλά πιθανά επικίνδυνου smartphone του Νο1 κατασκευαστή Android. Οι γραμμές παραγωγής του Note7 έχουν σταματήσει αμετάκλητα.

Οι XDA Developers έλαβαν το πακέτο επιστροφής της συσκευής που μπορεί να αναφλεγεί χωρίς προφανή λόγο. Δείτε το βίντεο που ανέβασαν:Οικονομικά κίνητρα προσφέρει η εταιρεία

Παράλληλα, στις Ηνωμένες Πολιτείες η Samsung Electronics προσθέτει οικονομικά κίνητρα για την επιστροφή και ανταλλαγή των Note7 που κυκλοφόρησαν στη χώρα. Το μεγαλύτερο όμως αφορά στην δήλωση πίστης στην εταιρεία. Συγκεκριμένα, εάν ο κάτοχος Samsung Galaxy Note7 δεχτεί να αντικατασταθεί το τηλέφωνό του με άλλο μοντέλο της Samsung, τότε θα έχει έκπτωση 100 δολαρίων. Όσοι ζητήσουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή με smartphone άλλου κατασκευαστή θα έχουν έκπτωση 25 δολαρίων.

Η Samsung αποφάσισε να σταματήσει την περαιτέρω διάθεση αλλά και την παραγωγή των Note7, μετά τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά συσκευών – των πρώτων και των δεύτερων – που αναφλέγονται χωρίς προφανή λόγο (σε μια τουλάχιστον περίπτωση, το Note7 έπιασε φωτιά όταν ο χρήστης το απενεργοποιούσε μέσα σε αεροπλάνο).

Newsroom ΔΟΛ

Science
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk