• Αναζήτηση
 • Νάντια Κοντογεώργη: Με δύναμη από τη «Μουρμούρα»

  Από αύριο, Δευτέρα, θα είναι μία από τις νέες ηρωίδες που εντάσσονται στον τέταρτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον Alpha.

  Από αύριο, Δευτέρα, θα είναι μία από τις νέες ηρωίδες που εντάσσονται στον τέταρτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον Alpha. Η Νάντια Κοντογεώργη θα είναι με τον Γιώργο Χρυσοστόμου το ένα από τα δύο νέα ζευγάρια το οποίο έρχεται να ανανεώσει την επιτυχημένη κωμική σειρά. Η ηθοποιός μίλησε στο «Βήμα της Κυριακής».
  Παρακολουθούσατε τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» προτού ενταχθείτε στο καστ;
  «Την έβλεπα και τη ζούσα και από κοντά μάλιστα στις αρχές της. Είμαι πολύ φίλη με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδη, με την οποία κάναμε μαζί και καμαρίνι, οπότε εκείνη την περίοδο η μία με τη «Μουρμούρα» και η άλλη με το «Παρτάλι» ζούσαμε μαζί τις αγωνίες. Γνωρίζω λοιπόν τη σειρά εκ των έσω και μου άρεσε πολύ».
  Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το σημαντικότερο στοιχείο επιτυχίας της σειράς είναι το γεγονός ότι  ο θεατής ταυτίζεται με τους πρωταγωνιστές της σειράς. Συμφωνείτε με αυτή την άποψη;
  «Βλέποντας τα σενάρια και έχοντας ήδη και μια πρώτη αίσθηση από τα γυρίσματα της σειράς και βλέποντας και τον κόσμο γύρω μου με τις ανησυχίες και τους φόβους του νιώθω ότι όλα αποδίδονται πολύ καλά. Με αλήθεια αλλά και με κωμικότητα, πράγμα που είναι ξεκούραστο για τον άλλον. Του δίνει την ευχάριστη νότα του προβληματισμού του και νιώθει ότι δεν είναι μόνος. Είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι ότι δεν είσαι ο μόνος που αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα και επίσης ότι υπάρχει και αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης».
  Με τον Γιώργο Χρυσοστόμου είστε το νέο ζευγάρι της σειράς. Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας;
  «Είναι ένα πολύ νέο ζευγάρι το οποίο αποκτά για πρώτη φορά παιδί. Προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους. Ο άντρας είναι πολύ φοβικός και χάνει με το παραμικρό την ψυχραιμία του, σε αντίθεση με τη μητέρα, που είναι πιο άνετη και προσπαθεί να τον ηρεμεί».
  Το «Κάτω Παρτάλι» σταμάτησε άδοξα την πορεία του λόγω της κατάστασης που έχει προκύψει στο Mega. Το φανταζόσασταν ότι θα συνέβαινε όλο αυτό στον χώρο της ιδιωτικής τηλεόρασης;
  «Δεν περίμενα πάρα πολλά απ’ όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια. Εχουν αλλάξει όλα άρδην. Ανήκω σε μια γενιά η οποία έχει μεγαλώσει με την ιδιωτική τηλεόραση. Ανθρωποι χάνουν τις δουλειές τους, μένουν εκτός και κλείνει μια ολόκληρη εποχή με πολύ καλές παραγωγές, προγράμματα που έχουμε αγαπήσει. Θυμάμαι ακόμη τη στιγμή έναρξης του Mega, θυμάμαι ακόμη ως παιδί ότι σχεδόν με έκπληξη κοίταζα και απορούσα τι θα δούμε σε αυτό το νέο πράγμα που ξεκινάει. Με στενοχωρεί πολύ όλο αυτό».
  Εργάζεστε σε ένα κανάλι, τον Alpha, ο οποίος δεν πήρε άδεια. Περνάει από το μυαλό σας το ενδεχόμενο ότι κάποιο πρωί θα πέσει «μαύρο»;
  «Αυτό αισθάνομαι ότι είναι λάθος τρόπος σκέψης για να το κάνουμε. Ζούμε σε μια περίοδο της τηλεόρασης όπου όλα αλλάζουν και είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε τι θα συμβεί. Κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αφού όλοι κάνουν αυτό θα πάνε καλά τα πράγματα. Δεν μπορώ να προβλέψω τις αλλαγές που συμβαίνουν καθημερινά και δεν μπορώ να το βάζω και ως παράγοντα».
  Ως νέος άνθρωπος νιώθετε ότι η κατάστασή μας βρίσκεται σε κατήφορο ή κάτι πάει να γίνει;
  «Νιώθω ότι κάποια πράγματα βρίσκονται στον κατήφορο και κάποια άλλα είναι σε καλύτερο σημείο. Αντιλαμβάνομαι τη οικονομική δυσπραγία και το βιώνουμε καθημερινά. Παρ’ όλα αυτά, ο χώρος στον οποίο βρίσκομαι δεν είναι από αυτούς όπου το χρήμα είναι η κινητήριος δύναμη, είναι η δημιουργικότητα. Επεσαν τα τείχη και υπάρχουν άνθρωποι που δημιουργούν με άλλους τρόπους και μέσα από άλλους δρόμους. Ο νέος κόσμος προσπαθεί να εκφραστεί με άλλον τρόπο και αυτό είναι πολύ θετικό».

  ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

  Media