Επαναλειτουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας για παιδικούς σταθμούς

Σήμερα, Πέμπτη, το απόγευμα θα επαναλειτουργήσει το Πληροφοριακό σύστημα για την υποβολή των αιτήσεων σχετικά με το πρόγραμμα φιλοξενίας με voucher στους παιδικούς σταθμούς.

Σήμερα, Πέμπτη, το απόγευμα θα επαναλειτουργήσει το Πληροφοριακό σύστημα για την υποβολή των αιτήσεων σχετικά με το πρόγραμμα φιλοξενίας με voucher στους παιδικούς σταθμούς. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) «έπεσε» λίγες ώρες αφότου «άνοιξε» στις 12 Ιουλίου. Απενεργοποιήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Εσωτερικών, λόγω τεχνικού προβλήματος εξαιτίας της μεγάλης επισκεψιμότητας.
Η ΕΕΤΑΑ, με ανακοίνωσή της, ζητά συγγνώμη που «εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων καθυστέρησε η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στη δράση και ευελπιστούμε στη συνεργασία σας για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση του έργου».
Επισημαίνει ότι το πληροφορικό σύστημα θα επανανλειτουργήσει σήμερα, Πέμπτη, μετά τις 16.00 και υπενθυμίζει ότι η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις 29.7.2016.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Η γιορτή της δημοκρατίας και η παραφωνία Βελόπουλου Το κεντρικό σύνθημα στη δεξίωση για την 47η επέτειο από την... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk