• Αναζήτηση
 • Ο Αρειος Πάγος ζητά άρση ασυλίας για Ι. Λαγό και Ν. Μίχο

  Στη Βουλή έστειλε ο Αρειος Πάγος αίτημα άρσης ασυλίας των βουλευτών Ι. Λαγού και Ν. Μίχου λόγω της συμμετοχής

  Στη Βουλή έστειλε ο Αρειος Πάγος αίτημα άρσης ασυλίας των βουλευτών Ι. Λαγού και Ν. Μίχου λόγω της συμμετοχής τους μαζί με άλλους κατηγορουμένους μέλη της Χρυσής Αυγής, στην επίθεση στις 10 Ιουλίου του 2013 στον κοινωνικό χώρο «Συνεργείο», της Ηλιούπολης.  Πρόκειται για τη γνωστή επίθεση σε μάθημα αγγλικών ανήλικων παιδιών – κατοίκων της Ηλιούπολης από μέλη της Χρυσής Αυγής. Τότε τραυματίστηκε ο υπεύθυνος χώρου Παναγιώτης Δριμυλής και προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές.

  Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα και από τη δικογραφία προκύπτει ότι ο Ι. Λαγός συμμετείχε στην επίθεση με το αυτοκίνητο της Βουλής και έτσι εντοπίστηκε από φωτογραφίες των περιοίκων.
  Σε αυτήν την επίθεση πάντως συμμετείχαν και ο υπεύθυνος οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Πειραιά Μάκης Μπαρέκας και άλλα στελέχη της οργάνωσης που σήμερα είναι κατηγορούμενοι στη μεγάλη δική της Χρυσής Αυγής ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk