Γ. Κουμουτσάκος: «Θα καταθέσουμε εντός της ημέρας επίκαιρη επερώτηση, σχετικά με τη διάταξη για τις offshore»

Τη Δευτέρα 30 Μαίου ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ., Γ. Κουμουτσάκος μίλησε στο Βήμα fm για την κατάθεση εντός της ημέρας, επίκαιρης επερώτησης, από τη Ν.Δ., σχετικά με τη διάταξη για τις offshore

Τη Δευτέρα 30 Μαίου ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. και βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Κουμουτσάκος μιλά στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Αργύρη Παπαστάθη για την κατάθεση εντός της ημέρας, επίκαιρης επερώτησης, από τη Ν.Δ., σχετικά με τη διάταξη για τις offshore. {{{ audio1 }}}

Για την κατάθεση επίκαιρης επερώτησης, σχετικά με τη διάταξη για τις offshore.

«Σας ενημερώνω ότι είναι θέμα ολίγου χρόνου, η κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ., να καταθέσει επίκαιρη επερώτηση, προς τους συναρμόδιους υπουργούς Δικαιοσύνης και τον Αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, για το ζήτημα αυτό.

Ναι, θα γίνει, σήμερα (θα κατατεθεί), ο τίτλος της επίκαιρης επερώτησης, είναι «Σκανδαλώδης τροποποίηση της νομοθεσίας Πόθεν Έσχες από την κυβέρνηση», που δίνει δικαιώματα κατοχής εξωχωρίων εταιρειών, σε πολιτικά πρόσωπα, επομένως μεταφέρουμε το ζήτημα αυτό το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Κατέρρευσε με πάταγο το όποιο ή μάλλον το δήθεν, ο μύθος του ηθικού πλεονεκτήματος της κυβέρνησης, αλλά έχει και μια ουσία, γιατί γίνεται…υπάρχουν τρία ερωτήματα. Γιατί γίνεται; Για ποιους γίνεται, Τι αφορά;»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk