Στον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο εισέρχεται η εταιρία ΟΙΝΟΗ ΑΕΒΤΕ με το Scale Suites –Luxury Residence στον Αλιμο. Το πρώτο εγχείρημα της εταιρίας, που δραστηριοποιείται στην οινοπαραγωγή και το real estate, λειτούργησε το 2015 και υιοθετεί μια νέα προσέγγιση στην πολυτελή υποδομή φιλοξενίας της Αθήνας. Το τετραώροφο συγκρότημα δυναμικότητας εννέα διαμερισμάτων διαμορφώθηκε από πλευράς εγκαταστάσεων και υπηρεσιών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα πολυτελών τουριστικών καταλυμάτων και υπηρεσιών, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εγχώριας και διεθνούς τουριστικήs αγοράς.

Το έργο ολοκληρώθηκε με συγχρηματοδότηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξης Αττικής και ο προϋπολογισμός μετατροπής της κτιριακής υποδομής – που αρχικά προοριζόταν για αστικού τύπου διαμερίσματα – σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα με ξενοδοχειακού τύπου υπηρεσίες, ανήλθε σε 700.000 ευρώ περίπου.
«Στην εταιρεία ΟΙΝΟΗ ΑΕΒΤΕ επενδύσαμε με στόχο ο επισκέπτης να βρίσκει την άνεση και την πολυτέλεια μέσα στο διαμέρισμα του και όχι έξω από αυτό. Στο να βρίσκεται δηλαδή στην πολυτέλεια του σπιτιού του. Επενδύσαμε στην ιδέα των επιπλωμένων διαμερισμάτων με ξενοδοχειακό service. Δηλαδή επιπλωμένα διαμερίσματα που δίνουν την δυνατότητα στον επισκέπτη να ζήσει «σαν στο σπίτι του», επισημαίνει η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρίας κυρία Μαρία Φραγκουδάκη, προσθέτοντας ότι το Scale Suites αποτελεί έργο της μητέρας της Λουίζας Καλλιγά.
Διαμερίσματα των 58 έως 120 τ.μ. πλήρως εξοπλισμένα με άνετους χώρους υποδοχής, κρεβατοκάμαρες, κουζίνα, μπάνια, υπόγειο πάρκινγκ, μεγάλες περιφερειακές βεράντες δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαύσει τη θέα προς το Σαρωνικό, σε εντελώς δικό του χώρο. Το service που παρέχεται είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε πελάτη, ενώ οι ξενοδοχειακού τύπου υπηρεσίες προσφέρονται 24 ώρες την ημέρα. Εντονο είναι το εικαστικό στοιχείο στο κατάλυμα, καθώς τα διαμερίσματα φιλοξενούν έργα της κυρίας Φραγκουδάκη, η οποία είναι ζωγράφος με δράση στη Νέα Υόρκη, καθώς και άλλων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.
Η θετική ανταπόκριση στο εγχείρημα συμβάλλει στην πρόθεση της εταιρίας να επεκτείνει τη δραστηριότητά της και με άλλα καταλύματα στην Αττική και στην περιφέρεια. Ηδη το συγκρότημα καταγράφει ικανοποιητικές πληρότητες, που διαμορφώνονται σε επίπεδα 70%, με πελάτες τόσο αναψυχής όσο και επαγγελματικούς και τη διάρκεια διαμονής να κυμαίνεται από διανυκτερεύσεις Σαββατοκύριακου έως και τεσσάρων μηνών. Η μονάδα συνδυάζει υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις διαμονής με ποιοτικές υπηρεσίες ενός πολυτελούς και μοντέρνου ξενοδοχείου, ενώ εξυπηρετεί ιδιαίτερα οικογένειες.