ΠΕΤΑΕΙ, ΠΕΤΑΕΙ Η ΓΑΤΑ…

Μια «συνάντηση κορυφής» που έγινε τυχαία προ καιρού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», και πέρασε τότε απαρατήρητη, αξίζει ίσως τώρα να καταγραφεί.

ΠΕΤΑΕΙ, ΠΕΤΑΕΙ Η ΓΑΤΑ… | tovima.gr
Μια «συνάντηση κορυφής» που έγινε τυχαία προ καιρού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», και πέρασε τότε απαρατήρητη, αξίζει ίσως τώρα να καταγραφεί.
Στο κέντρο της αίθουσας VIP του αεροδρομίου καθόταν ένα πρόσωπο πολύ γνωστό σήμερα, που διάβαζε τις εφημερίδες της ημέρας.
Κάποια στιγμή εμφανίζεται στην είσοδο της αιθούσης ένα άλλο πρόσωπο, πολύ γνωστό εδώ και δεκαετίες.
Ο νεοφερμένος παρατηρεί τον χώρο από τη μια άκρη στην άλλη. Εν συνεχεία, κρατώντας το μπαστούνι του στο χέρι, διασχίζει την αίθουσα, άγνωστος(;) μεταξύ αγνώστων(;), πλησιάζει τον αναγνώστη των εφημερίδων και τον χαιρετά…
Εκείνος επιστρέφει αδιάφορα τον χαιρετισμό και συνεχίζει την ανάγνωση των εφημερίδων του. Ξαφνικά, φαίνεται να αναγνωρίζει τον άνθρωπο που τον πλησίασε, σηκώνεται εν σπουδή από την πολυθρόνα του και του λέει:
– Με συγχωρείτε, δεν σας αναγνώρισα.
– Δεν πειράζει…
[«Το Βήμα» δεν κρυφακούει ιδιωτικές συνομιλίες, ακόμη και όταν πρόκειται για τυχαίο γεγονός, διότι φυσικά δεν είχαν ραντεβού στο αεροδρόμιο ο νεοεκλεγμένος τότε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας με τον πρώην βασιλέα Κωνσταντίνο.
Για την εκτίμηση της συνομιλίας, σημειώνεται ότι η συζήτηση ήταν αφιερωμένη στο μεγαλύτερο μέρος της στα ψέματα που λέγονται στους προεκλογικούς αγώνες.]

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk