Η Intralot ενισχύει την παρουσία της στην Αφρικής με νέο εργο στην Κένυα

Την δεκαετή συνεργασία του με την Acumen Communications Limited (ACL), ανακοίνωσε ο όμιλος INTRALOT, για τη διοργάνωση αθλητικού στοιχήματος στην Κένυα, με την εμπορική ονομασία ‘mCHEZA’. Η ACL είναι τοπική εταιρεία που έχει λάβει τη σχετική άδεια από το ‘Συμβούλιο Ελέγχου και Αδειοδότησης Στοιχήματος’ της χώρας, που λειτουργεί υπό τις διατάξεις του νόμου για τα Τυχερά Παιχνίδια.

Την δεκαετή συνεργασία του με την Acumen Communications Limited (ACL), ανακοίνωσε ο όμιλος INTRALOT, για τη διοργάνωση αθλητικού στοιχήματος στην Κένυα, με την εμπορική ονομασία ‘mCHEZA’. Η ACL είναι τοπική εταιρεία που έχει λάβει τη σχετική άδεια από το ‘Συμβούλιο Ελέγχου και Αδειοδότησης Στοιχήματος’ της χώρας, που λειτουργεί υπό τις διατάξεις του νόμου για τα Τυχερά Παιχνίδια. Το ‘mCHEZA’ ξεκίνησε την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015, και είναι αρχικά διαθέσιμο μέσω κινητής τηλεφωνίας, ενώ σύντομα θα ενισχυθεί με επιπλέον προϊόντα και υπηρεσίες. Η ACL και η INTRALOT συνεργάζονται επίσης με την Safaricom, την ηγέτιδα εταιρεία τηλεπικοινωνιών της περιοχής, η οποία προσφέρει την πλατφόρμα πληρωμής μέσω κινητής τηλεφωνίας ‘MPESA’, το data center και τις υπηρεσίες cloud.
Το νέο προϊόν ‘mCHEZA’ αναπτύχθηκε στην πρωτοποριακή πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος, INTRALOT iFlex. Η επαναστατική πλατφόρμα της εταιρείας καλύπτει όλα τα κανάλια διανομής και εστιάζει στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων διαχείρισης στοιχήματος σε ένα περιβάλλον φιλικό προς τον χρήστη. Η συνολική λύση θα περιλαμβάνει μια native εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, η οποία θα υποστηρίζεται από το σύστημα iGC (iGaming Console), καθώς και από υπηρεσίες διαχείρισης λογαριασμού παικτών (PAM) και διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM), καθώς και την πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου INTRALOT Horizon.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο Ναϊρόμπι, όπου οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους και της λειτουργίας του νέου παιχνιδιού, ο διευθύνων σύμβουλος της ‘mCHEZA’, κ. Peter Karimi, σημείωσε ότι «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που ξεκινούμε τη λειτουργία του ‘mCHEZA’, το οποίο αρχικά θα προσφέρει τη δυνατότητα στοιχηματισμού πριν την έναρξη των αθλητικών γεγονότων. Το 1ο τρίμηνο του 2016 θα προστεθούν στην πλατφόρμα πολλές νέες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του ζωντανού στοιχήματος. Το 2016 σχεδιάζουμε τη στρατηγική επέκταση της πλατφόρμας και σε άλλες αγορές της Ανατολικής Αφρικής.»

Ο Vice-President Business Development, Europe and Africa του ομίλου INTRALOT, κ. Αντώνης Μαρκόπουλος, προσέθεσε ότι «Η επένδυσή μας στην Κένυα έρχεται λίγους μόλις μήνες μετά το έργο που αναλάβαμε στη Νιγηρία, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας να επεκτείνουμε περαιτέρω την παρουσία μας στην αφρικανική ήπειρο. Η συνεργασία μας με την ACL και τη Safaricom, μέσω της πλατφόρμας MPESA, εγγυάται μία αξιόπιστη, ασφαλή και επιτυχή λειτουργία του στοιχήματος στη χώρα. Κεφαλαιοποιώντας αποτελεσματικά τη διεθνή εμπειρία και την τεχνογνωσία της INTRALOT η πλατφόρμα iFlex θα προσφέρει στους παίκτες της Κένυας μία πλήρως εξατομικευμένη, συναρπαστική ψυχαγωγική εμπειρία παιχνιδιού, προωθώντας ταυτόχρονα τις αρχές του υπεύθυνου παιχνιδιού σε όλη τη χώρα. To νέο έργο στην Κένυα αποτελεί τη βάση για την υλοποίηση της στρατηγικής μας για περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων μας στην Ανατολική Αφρική.»

Η διευθύντρια της ACL, κα. Julie Gichuru, δήλωσε ότι «Εκτός από τον ψυχαγωγικό του χαρακτήρα, το παιχνίδι ‘mCHEZA’ έχει ως στόχο να ενισχύσει τα ταλέντα της χώρας υποστηρίζοντας τοπικά αθλητικά γεγονότα, τα οποία εστιάζουν στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου περιθωριοποιημένων ομάδων μέσω του αθλητισμού. Ταυτόχρονα, χαιρόμαστε που η συνεργασία μας με την INTRALOT θα εμφυσήσει εμπιστοσύνη στους πελάτες μας, καθώς διασφαλίζει μία υψηλού επιπέδου λειτουργία σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών.»
Σημειώνεται ότι ο Πληθυσμός της Κένυας αγγίζει τα 45 εκατομμύρια, ενώ η διείσδυση της κινητής τηλεφωνίας ξεπερνά το 85%, σύμφωνα με την Communication Authority της Κένυας.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Πάσχα στο χωριό; Κατά την τακτική ενημέρωση για την πανδημία, η κυρία Κοτανίδου εξέφρασε την ελπίδα ότι φέτος το Πάσχα ίσως να... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
  • Ταπεινά τσιπς αντί για χαβιάρι… Οι προμήθειες στη βίλα καταστράφηκαν από τις διακοπές ρεύματος και η snob, κακομαθημένη οικοδέσποινα αναγκάστηκε, για να χορτάσει την...
Helios Kiosk