Η ομοφοβική ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων προκαλεί την «έκρηξη» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Μια ακραία ομοφοβική ανακοίνωση της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας, η οποία απευθύνεται στους

Μια ακραία ομοφοβική ανακοίνωση της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας, η οποία απευθύνεται στους βουλευτές και αφορά το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών, προκάλεσε την «έκρηξη» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Καραγιαννίδη. Ο τελευταίος δεν έκρυψε τον αποτροπιασμό του για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης ζητώντας από τα κόμματα να την καταδικάσουν «γιατί οι κύριοι αυτοί, μετά από μία εβδομάδα μας καλούν να κάνουμε το ρουσφετάκι τους για το επίδομα γάμου», όπως είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα δήλωσε: «Προσωπικά, λοιπόν, εγώ δηλώνω ότι τους απεχθάνομαι, γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος που οι κύριοι αυτοί απευθύνουν την επιστολή τους να μην ψηφίσουμε αυτό το νομοσχέδιο, γιατί είναι πολλοί. Τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια».

Στην ανακοίνωσή της η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας «διαμαρτύρεται έντονα για το επονείδιστο νομοσχέδιο “Σύμφωνο Συμβίωσης”» και κάνει γνωστό ότι «δεν απορρίπτει από την κοινωνία τα άτομα εκείνα που η μη ομαλή φυσιολογία του σώματός τους και ενδεχομένως και διάφορες κοινωνικές συνθήκες τα οδήγησαν σε πορεία ζωής διαφορετική απ’ αυτή των φυσιολογικών ανθρώπων εξαιτίας της γενετήσιας διαστροφής τους». Όμως «καταδικάζει το ολίσθημα του υπουργείου γιατί επιχειρεί νομοθετικά να απαξιώσει και να υποβιβάσει την ανθρώπινη φύση, την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια του ατόμου και να εκμηδενίσει τον υψηλό και θεοϊδρυτο θεσμό της οικογένειας, που στηρίζεται στο τρίπτυχο (άρρεν + θήλυ + παιδιά)».

Τονίζεται δε το εξής: «Με το νομοσχέδιο αυτό ολοκληρώνεται θεσμικά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο η ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας, φαλκιδεύεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και απενοχοποιείται η παράχρηση των σωματικών οργάνων του ανθρώπινου είδους και επιχειρείται να μεταβληθεί ο εν τιμή δημιουργηθείς άνθρωπος σε βοσκηματώδη ύπαρξη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk