Μία ακόμα διάκριση για το 2015, απέσπασε η σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, στα βραβεία ‘ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος’, τα οποία διοργανώνονται από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος. Πιο συγκεκριμένα, η Κρι Κρι διακρίθηκε στην κατηγορία ‘Εξαγωγική Αριστεία’, γεγονός που αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών της εταιρείας να αναδείξει τις αξίες και την ποιότητα του αυθεντικού ελληνικού γιαουρτιού, διεθνώς.
Η αναγνώριση των εξαγόμενων προϊόντων Κρι Κρι, σε συνδυασμό με την άνοδο της συνολικής εξαγωγικής δραστηριότητας, αποτελούν για την εταιρεία ευκαιρίες εξέλιξης και ουσιαστικής αντίληψης για την αγορά των ελληνικών προϊόντων.
Στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα, το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής εξαγωγών της Κρι Κρι, κ. Ανδρέας Μυλωνάς, ο οποίος δήλωσε σχετικά ότι «Σε ένα ρευστό κοινωνικοοικονομικό τοπίο, η Κρι Κρι πέρασε τα ελληνικά σύνορα και κέρδισε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Τα προϊόντα Κρι Κρι βρίσκονται αυτή τη στιγμή, σε χιλιάδες σημεία πώλησης διεθνώς, προάγοντας την ελληνικότητα και τις αξίες που πρεσβεύει η εταιρία όλα αυτά τα χρόνια».