Αργεντινή: Λεωφορείο έπεσε από γέφυρα – Τουλάχιστον 25 νεκροί

Τουλάχιστον 25 άτομα έχασαν τη ζωή τους όταν λεωφορείο της αστυνομίας εξετράπη της πορείας του ενώ κινούνταν σε εθνική οδό και έπεσε από γέφυρα στη βορειοδυτική Αργεντινή. Συνεργεία προσπαθούν να απεγκλωβίσουν δεκάδες επιβάτες. Περίπου 50 οι επιβαίνοντες στο λεωφορείο, οι περισσότεροι μέλη της συνοριοφυλακής.

Τουλάχιστον 25 άτομα έχασαν τη ζωή τους όταν λεωφορείο της αστυνομίας εξετράπη της πορείας του ενώ κινούνταν σε εθνική οδό και έπεσε από γέφυρα στη βορειοδυτική Αργεντινή.Περίπου 50 οι επιβαίνοντες στο λεωφορείο, οι περισσότεροι μέλη της συνοριοφυλακής.Συνεργεία προσπαθούν να απεγκλωβίσουν δεκάδες επιβάτες που παραμένουν παγιδευμένοι.Τα αίτια του δυστυχήματος είναι άγνωστα επί του παρόντος.Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο καθώς περνούσε τη γέφυρα στον αυτοκινητόδρομο 34 κοντά στην πόλη Ροζάριο ντε Φουέντε στην επαρχία Σάλτα.

Κόσμος
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk