Για τρίτη συνεχή χρονιά, η INTRALOT έλαβε τη διάκριση «Recognized for Excellence (R4E) in Europe – 5 Stars» από το European Foundation for Quality Management (EFQM) για τη λειτουργία της Τεχνικής της Διεύθυνσης. Η διάκριση επιβραβεύει την υψηλή ποιότητα των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων της εταιρείας, καθώς και τη δέσμευσή της στην καινοτομία και την αριστεία. Τα 5 αστέρια, αποτελούν το ανώτατο επίπεδο του μοντέλου και απονεμήθηκαν στην εταιρεία κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου από τους ειδικούς αξιολογητές του EFQM.

Ο κ. Κωνσταντίνος Φαρρής, Chief Technology Officer του ομίλου INTRALOT, δήλωσε ότι «Σύμφωνα με τη στρατηγική της INTRALOT να εμπλουτίζει διαρκώς το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και υπηρεσιών της, τοποθετώντας τον παίκτη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, η εταιρεία δίνει έμφαση στο CRM, την αξιολόγηση και τη συνεχή βελτίωση των επιχειρηματικών πρακτικών και των διαδικασιών ανάπτυξής της, προκειμένου να καλλιεργήσει μια κουλτούρα καινοτομίας και ασφαλούς συμμετοχής στα τυχερά παιχνίδια σε όλο τον κόσμο. Το Μοντέλο Επιχειρηματικής Αριστείας αποτελεί ένα σημαντικό πλαίσιο που μας ωθεί στην περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών μας και της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας.

Η INTRALOT επέδειξε εξαιρετική επίδοση σε όλους τους τομείς που καλύπτει το μοντέλο, καλύπτοντας τόσο τα κριτήρια των «προϋποθέσεων», δηλαδή τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η εταιρεία και τις δράσεις της, όσον αφορά στην ηγεσία, τη στρατηγική, το ανθρώπινο δυναμικό, τις συνεργασίες και τους πόρους, τις διαδικασίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, και των «αποτελεσμάτων» των δράσεων της εταιρείας στους εργαζόμενους, τους πελάτες, την κοινωνία και την ίδια την εταιρεία. Η ομάδα της INTRALOT τηρεί τη δέσμευσή της στην ποιότητα, την καινοτομία και την πελατοκεντρική προσέγγισή της στην δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών».

Ο EFQM είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα τις Βρυξέλλες. Με περισσότερα από 500 μέλη σε 55 χώρες και 50 αγορές αποτελεί σημείο αναφοράς των Οργανισμών που αναζητούν τις καλύτερες πρακτικές για τις επιχειρήσεις τους. Το EFQM είναι εμπνευστής και υπεύθυνο όργανο για την εφαρμογή του Επιχειρηματικού Μοντέλου Αριστείας του EFQM, το οποίο βοηθάει περισσότερους από 30.000 οργανισμούς σε όλον τον κόσμο να επιτύχουν επιχειρηματική αριστεία.