Θεατρική παράσταση με καλό σκοπό στον Αλιμο την Κυριακή 1 Νοεμβρίου

Την παιδική θεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, «Η μελωδία που έκανε τα αστέρια να μιλήσουν» του Γ. Βήχα, θα παρουσιάσει την Κυριακή 01 Νοεμβρίου η θεατρική ομάδα του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.

Την παιδική θεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, «Η μελωδία που έκανε τα αστέρια να μιλήσουν» του Γ. Βήχα, θα παρουσιάσει την Κυριακή 01 Νοεμβρίου η θεατρική ομάδα του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.

Η παραγωγή, η συγγραφή του έργου, η μουσική, τα κουστούμια, τα σκηνικά, η σκηνοθεσία, οι κατασκευές για τα σκηνικά είναι της ομάδας των εθελοντών του Ιατρείου, οι οποίοι παίρνουν μέρος και στην παράσταση.
Η πρώτη παράσταση θα δοθεί την Κυριακή 01 Νοεμβρίου στο θέατρο «Κάρολος Κουν» (Υψηλάντου και Θησείου, Αλιμος) στις 18.00, η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Όποιος θέλει μπορεί να φέρει παιδικό γάλα και κρέμες, μη ληγμένα φάρμακα, τα οποία και θα διαθέσει το ιατρείο στους ασθενείς του.
Οι επόμενες προγραμματισμένες παραστάσεις είναι στην Ηλιούπολη στις 15 Νοεμβρίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο (Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου 114) και στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη (Αγ. Δημητρίου 55) στις 06 Δεκεμβρίου.
Σε όλες τις παραστάσεις η Κοινωνική Κουζίνα – O Άλλος Άνθρωπος, του Κώστα Πολυχρονόπουλου, θα προσφέρει δωρεάν φαγητό για τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους του Ιατρείου.
Λίγα λόγια για την υπόθεση της παράστασης
Τα τρία κακά ξωτικά του δάσους θέλουν δική τους την πολιτεία των ανθρώπων και με την δικαιολογία ότι οι άνθρωποι καταστρέφουν το δάσος τους επιβάλλουν την φτώχεια και την δυστυχία. Με ποιο τρόπο μπορούν οι άνθρωποι να τους αντιμετωπίσουν; Πως θα προλάβουν το κακό; Άραγε υπάρχει τρόπος να νικηθούν τα πανίσχυρα ξωτικά; Η Νεφέλη προσπαθεί να βρει την λύση ταξιδεύοντας μέχρι την πολιτεία της μουσικής. »Πρέπει να ψάξεις να βρεις την μελωδία της ζωής πρέπει να πιστέψεις πως υπάρχει» της λέει η νεράιδα. » Μην ζήσεις την ζωή σου παρέα με τον φόβο.» Θα τα καταφέρει; Ποια είναι η δύναμη που μπορεί να εξοντώσει τα ξωτικά; Τα υπόλοιπα επί σκηνής!
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk