Για τους φανατικούς θαυμαστές του «Πολέμου των Άστρων» η αφύπνιση της Δύναμης ή αλλιώς η νέα ταινία «The Force Awakens» πλησιάζει! Το πολυαναμενόμενο έβδομο «γαλαξιακό» επεισόδιο, το οποίο τοποθετείται χρονικά 30 χρόνια μετά την «Επιστροφή των Τζεντάι» και μπάτζετ που ξεπερνάει τα 200 εκ. δολάρια, θα συνοδεύεται από ένα νέο βιντεοπαιχνίδι Star Wars – το τρίτο -, από την EA Digital Illusions CE (DICE).

«Βουτιά» στην γαλαξιακή περιπέτεια

To Star Wars Battlefront αναμένεται να κυκλοφορήσει – μεταξύ άλλων – και για το PlayStation 4 της Sony στις 17 Νοεμβρίου. Για τον λόγο αυτόν, ο ιαπωνικός κολοσσός δημιούργησε ένα εντυπωσιακό διαφημιστικό σποτ, ικανό να «βουτήξει» τους λάτρεις του είδους έστω και για λίγο στην δράση του Διαστήματος.

Η έκπληξη του πρωταγωνιστή του διαφημιστικού σποτ, όταν αντικρίζει τον κολλητό του μέσα σε ένα X-Wing fighter

Μια βαρετή μέρα στο γραφείο, για έναν εργαζόμενο και φανατικό θαυμαστή του «Πολέμου των Άστρων» μετατρέπεται σύντομα σε μια αναπάντεχη «γαλαξιακή» περιπέτεια. Μετά από μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν χάρη σε μια μινιατούρα του droid R2-D2, οι νοσταλγικές στιγμές ξεγνοιασιάς παρέα με τον κολλητό του λαμβάνουν σάρκα και οστά, καθώς ο παιδικός του φίλος τον καλεί στην δράση όταν καταφθάνει έξω από το παράθυρο του γραφείου του με ένα… μαχητικό τύπου X-Wing.

«Μέσα από το συγκεκριμένο σποτάκι σκοπός μας ήταν να γιορτάσουμε την κυκλοφορία του νέου βιντεοπαιχνιδιού Star Wars Battlefront με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με μια ερωτική επιστολή σε έναν από τους πιο δυνατούς και εμπνευσμένους φανταστικούς γαλαξίες στην ιστορία της ανθρωπότητας» ανακοίνωσε η PlayStation μέσα από το επίσημο blog της εταιρείας.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας της PS, πρόκειται να κυκλοφορήσουν δύο συλλεκτικές κονσόλες PS4 – μια με την φιγούρα του Darth Vader και μια με το λογότυπο του Star Wars.