Τορόντο: Αποσύρει την υποψηφιότητα για τους Ολυμπιακούς 2024

Ο δήμαρχος του Τορόντο, Τζον Τόρι, πρόκειται ν’ ανακοινώσει σήμερα πως η πόλη του Καναδά δεν θα διεκδικήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Ο δήμαρχος του Τορόντο, Τζον Τόρι, πρόκειται ν’ ανακοινώσει σήμερα πως η πόλη του Καναδά δεν θα διεκδικήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Τις τελευταίες εβδομάδες θεωρούνταν σίγουρο πως η πολυπληθέστερη πόλη του Καναδά θα διεκδικούσε τους αγώνες, αλλά τελικά πρόκειται ν’ αποσυρθεί, όπως αποκαλύπτουν οι τρεις μεγάλες εφημερίδες της χώρας «Globe», «Mail» και «Toronto Star».

Ο Τόρι πήρε την απόφαση αυτή καθώς δεν είχε μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρίες για να επενδύσουν στη διεκδίκηση των αγώνων, ενώ θεωρεί πως και το χρονοδιάγραμμα είναι «σφιχτό» και θα δημιουργήσει προβλήματα στα οικονομικά του Δήμου. Τους αγώνες θα διεκδικήσουν το Παρίσι, το Λος Αντζελες, η Ρώμη, η Βουδαπέστη και το Αμβούργο.

Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk