Το ερώτημα είναι εύλογο: Θα στηριχτεί και αυτή την φορά ο Γιάννης Αναστασίου, όπως έγινε μετά τους αποκλεισμούς από τη Μπριζ (Champions League) και Καμπάλα (Europa League); Η απάντηση θα δοθεί στη διάρκεια της Δευτέρας και συγκεκριμένα μετά τη σύσκεψη κορυφής που θα έχουν οι διοικούντες την ΠΑΕ και οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Με πιο απλά λόγια, εντός της ημέρας θα γίνει γνωστό εάν ο Γιάννης Αναστασίου θα συνεχίσει το έργο του στο «τριφύλλι» ή, από πολύ νωρίς η διοίκηση θα αναζητήσει το διάδοχό του.

Η αλήθεια είναι πως μετά το «χαστούκι» από τον Πανιώνιο το κλίμα εναντίον του Έλληνα τεχνικού έχει «βαρύνει» ακόμη περισσότερο.

Του δόθηκε «πίστωση χρόνου» μετά τον αποκλεισμό από την Κλαμπ Μπριζ με το «βαρύ» 3-0 στο Βέλγιο, ένα μεγάλο «συγχωροχάρτι» για το «πατατράκ» από την Καμπάλα, ωστόσο, τώρα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Το αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη είναι δεδομένο πως αυξάνει πάρα πολύ την πίεση στον Γιάννη Αναστασίου, αν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος είχε δηλώσει πρόσφατα πως θα τον στηρίξει μέχρι το τέλος.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη διάρκεια της συνάντησης που θα έχουν σήμερα Δευτέρα (14/9) ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου, Γιάννης Αλαφούζος με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Τάκη Φύσσα και τον τεχνικό διευθυντή, Λεωνίδα Βόκολο.

Δεν είναι καθόλου σίγουρο εάν θα κληθεί να παραστεί και ο Αναστασίου, κάτι που είχε συμβεί μετά την Καμπάλα.

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα…