• Αναζήτηση
 • Κιάου: Να έχουμε σχολεία με περισσότερο γελαστά παιδιά

  Την πεποίθηση ότι «η γνώση είναι ο καλύτερος φίλος» εξέφρασε η υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αγγελική-Ευφροσύνη Κιάου, η οποία παρευρέθη στον αγιασμό του 12ου Γενικού Λυκείου Αθηνών. «Να έχουμε σχολεία με περισσότερο γελαστά και χαρούμενα πρόσωπα» είπε η υπουργός και ευχήθηκε στους μαθητές καλή σχολική χρονιά.

  Την πεποίθηση ότι «η γνώση είναι ο καλύτερος φίλος» εξέφρασε η υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αγγελική-Ευφροσύνη Κιάου, η οποία παρευρέθη στον αγιασμό του 12ου Γενικού Λυκείου Αθηνών.

  H υπουργός, απευθυνόμενη στους μαθητές, επεσήμανε: «Το σχολείο σημαίνει δυσκολίες, σημαίνει προσπάθεια, αλλά η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες και είναι καλό να μάθεις να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες χωρίς να σε πτοούν και να συνεχίζεις παραπέρα».

  Η κ. Κιάου ευχήθηκε στους μαθητές να έχουν καλή σχολική χρονιά. «Να έχουμε σχολεία με περισσότερο γελαστά και χαρούμενα πρόσωπα» πρόσθεσε.

  Μετά το τέλος του αγιασμού, η υπουργός μίλησε με το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του.

  Το 12ο Ενιαίο Λύκειο Αθηνών σημειώνει σταθερά, υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά είναι και το μοναδικό πανελλαδικά σχολείο που έχει τμήμα ένταξης για παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ειδικής αγωγής), το οποίο λειτουργεί τα τελευταία επτά χρόνια.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk