Η εθνική ανδρών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους για το Ευρωμπάσκετ και αύριο το πρωί (11:00) αναχωρεί για Ζάγκρεμπ, όπου το Σάββατο (5/9) αντιμετωπίζει την ΠΓΔΜ στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα ο Γιάννης Μπουρούσης, καθώς ο διεθνής σέντερ υπέστη χθες ελαφρύ διάστρεμμα.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης και το ιατρικό τιμ επέλεξαν να ξεκουράσουν τον Καρδιτσιώτη σέντερ και έμεινε εκτός του ομαδικού προγράμματος κυρίως για προληπτικούς λόγους. Η αποστολή της εθνικής ανδρών θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Panorama» του Ζάγκρεμπ, ενώ οι αγώνες της Α’ φάσης στον όμιλο της εθνικής θα διεξαχθούν στο κλειστό «Arena Zagreb».

Με τσάρτερ της Aegean θα πετάξουν οι Έλληνες διεθνείς, προσφορά της εταιρείας στην «επίσημη αγαπημένη». Η χορηγός εταιρεία έχει προετοιμάσει μία μικρή εκδήλωση, στις 9:30 αύριο, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να ευχηθεί «καλή επιτυχία» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Μαζί με την αποστολή της εθνικής ανδρών θα ταξιδέψουν αύριο, τόσο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), Γιώργος Βασιλακόπουλος, όσο και ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης.