Δάνειο 5 δισ. δολαρίων από την Κίνα έλαβε η Βενεζουέλα

Δάνειο που θα αποπληρωθεί σε πετρέλαιο έλαβε από την Κίνα η Βενεζουέλα. Η Κίνα είναι ο μεγαλύτερος πιστωτής της Βενεζουέλας και έχει δανείσει στη χώρα περισσότερα από 40 δισ. δολάρια στη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών. Σύμφωνα με το Reuters, το μεγαλύτερο μέρος των δανείων έχει αποπληρωθεί με πετρέλαιο.Ενδεικτικά, η Βενεζουέλα πουλάει στην Κίνα περισσότερα από 600.000 βαρέλια πετρελαίου ημερησίως.

Δάνειο που θα αποπληρωθεί σε πετρέλαιο έλαβε από την Κίνα η Βενεζουέλα.

Η Κίνα είναι ο μεγαλύτερος πιστωτής της Βενεζουέλας και έχει δανείσει στη χώρα περισσότερα από 40 δισ. δολάρια στη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών.

Σύμφωνα με το Reuters, το μεγαλύτερο μέρος των δανείων έχει αποπληρωθεί με πετρέλαιο.Ενδεικτικά, η Βενεζουέλα πουλάει στην Κίνα περισσότερα από 600.000 βαρέλια πετρελαίου ημερησίως.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικόλα Μαδούρο δήλωσε χθες Τρίτη πως η Κίνα έχει συμφωνήσει να παρέχει ένα νέο δάνειο 50 δισ. δολαρίων για την αύξηση της πετρελαϊκής παραγωγής και την στήριξη των κυβερνητικών προγραμμάτων.

Ο ίδιος τόνισε ότι η Βενεζουέλα έχει λάβει ήδη το ποσό των 5 δισ. ευρώ από την Κίνα, το οποίο θα αποπληρωθεί με πετρέλαιο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk