Και με τη βούλα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι ο Μανουέλ Ντα Κόστα, καθώς το απόγευμα της Τρίτης, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Μαροκινό σέντερ μπακ. Ο παίκτης που ήταν προσωπική επιλογή του Μάρκο Σίλβα για το κέντρο της άμυνας, βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, μαζί με τον εκπρόσωπο του, και πρόβαρε την ερυθρόλευκη φανέλα, ανεβάζοντας μάλιστα και φωτογραφία στα social media.

Ο Ντα Κόστα αγωνιζόταν στην ομάδα της Σίβασπορ, είναι διεθνής με την εθνική Μαρόκου και κατέχει πορτογαλικό διαβατήριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν ανακοίνωσαν ούτε σε αυτή την περίπτωση τη χρονική διάρκεια συμβολαίου, έστω και αν οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για δύο χρόνια με τη μεταγραφή να αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, απομένει η ανακοίνωση της απόκτησης και του Σεμπά, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα από το μεσημέρι της Τρίτης (18/8).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Μαροκινού, διεθνή κεντρικού αμυντικού, Μανουέλ Ντα Κόστα».

Ακολούθησε ο Σεμπά

Τη δεύτερη μεταγραφή του εντός της σημερινής ημέρας ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Μετά το Μανουέλ Ντα Κόστα οι «ερυθρόλευκοι» ενέταξαν στο δυναμικό τους και τον Σεμπά, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε.

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του δεν έγινε γνωστή. Ο πρώην παίκτης της Εστορίλ είχε 42 συμμετοχές την περασμένη σεζόν με την φανέλα της πορτογαλικής ομάδας, ενώ πέτυχε και 5 γκολ.

Η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Σεμπαστάο «Σεμπά» Ζούνιορ.»

Δανεικός στην Ανόρθωση ο Μαρτίνες

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός αποφάσισε για το μέλλον του Αργεντινού, Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Ανόρθωση, με την ομάδα της Λάρνακας να καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το συμβόλαιο του πρώην άσου του Παναιτωλικού.