Κως: Σαλπάρει για Πειραιά το «Ελ. Βενιζέλος» με 1800 μετανάστες

Για τον Πειραιά σαλπάρει το απόγευμα της Τρίτης το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που βρίσκεται που βρίσκεται από τις 13 Αυγούστου αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Κω.

Για τον Πειραιά σαλπάρει τα μεσάνυχτα της Τρίτης το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που βρίσκεται που βρίσκεται από τις 13 Αυγούστου αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας που μεταδίδουν τα τοπίκά μέσα ενημέρωσης το πλοίο έχει εντολή να αναχωρήσει να σταματήσει στη Λέρο, απ’ όπου θα παραλάβει άλλους 1.000 μετανάστες.

Αμέσως μετά την αποβίβαση τους στο λιμάνι του Πειραιά αύριο το πρωί το πλοίο θα ανεφοδιαστεί και θα επιστρέψει πάλι Κω.

Από την Κω έφυγαν χτες βράδυ άλλοι 700 μετανάστες με το πλοίο της γραμμής και αποσυμφορήθηκε κάπως η κατάσταση, ωστόσο σήμερα το πρωί έφτασαν επίσης 700 μετανάστες. Αυτή τη στιγμή στο νησί υπολογίζεται ότι βρίσκονται περίπου 3.000 μετανάστες.

Δήμαρχος προς Τράπεζα Πειραιώς: Παράνομη και επικίνδυνη η λειτουργία του Κάπτεν Ηλίας

Με παρέμβαση-επιστολή του [προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μιχάλη Σάλλα, ο δήμαρχος Γιώργος Κυρίτσης θέτει το ζήτημα της ανεξέλεγκτης λειτουργίας του ξενοδοχείου Κάπτεν-Ηλίας, που χαρακτηρίζει ως απειλή για τη δημόσια υγεία και τη δημόσια ασφάλεια στην περιοχή. Ο Δήμος Κω είναι αποφασισμένος να τερματιστεί η παράνομη, επικίνδυνη και ανεξέλεγκτη λειτουργία του Κάπτεν-Ηλίας και ζητά από την Τράπεζα Πειραιώς να αναλάβει τις ευθύνες της, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κυρίτσης.

Κοινωνία
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk