«Λυπάμαι, λυπάμαι, ντρέπομαι». Με αυτές τις λέξεις σχολίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την είσοδο του στη Βουλή προκειμένου να συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Ολομέλειας, την εικόνα της Βουλής. «Όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα τους τελευταίους επτά μήνες, η υπονόμευση της οικονομίας, η οπισθοχώρηση όλων των οικονομικών στοιχείων της χώρας, η ύφεση, η απώλεια του πρωτογενούς πλεονάσματος, το κλείσιμο των τραπεζών, το τρίτο μνημόνιο, το νέο μεγάλο δάνειο των 90 δισεκατομμυρίων, ο εξευτελισμός προσώπων και θεσμών, έχουν στην πραγματικότητα έναν υπεύθυνο με ονοματεπώνυμο: τον κ. Τσίπρα.
Κοροϊδευόντουσαν μεταξύ τους στον ΣΥΡΙΖΑ, κι όλοι μαζί κορόιδευαν και κοροϊδεύουν τους Έλληνες πολίτες. Κι από κοντά κι ο κ. Καμμένος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Βλέπετε τον ευτελισμό της Βουλής;
Ποιος έκανε Πρόεδρο την κα. Κωνσταντοπούλου; Ποιος έφερε τη χώρα στο σημείο αυτό της εσχάτης εθνικής ταπείνωσης, να συνεδριάζει η Βουλή ξημερώματα για να πάμε αύριο στο Εurogroup στο όνομα των αντιμνημονιακών ιαχών, ψεμάτων, ψευδαισθήσεων και εξαπατήσεων που έχουν κάνει τέτοια ζημιά στη χώρα», δήλωσε. «Λυπάμαι, λυπάμαι, ντρέπομαι», πρόσθεσε.