• Αναζήτηση
 • Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη κατά της συμφωνίας

  Κάλεσμα στους δημοσίους υπαλλήλους να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο κατά της νέας συμφωνίας, το βράδυ (20:00) της Πέμπτης απηύθυνε η ΑΔΕΔΥ. Το συλλαλητήριο θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που θα είναι σε εξέλιξη η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

  Συλλαλητήρια της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ κατά της συμφωνίας στην οποία κατέληξε η κυβέρνηση με τους θεσμούς βρίσκονται σε εξέλιξη στο Σύνταγμα και την Ομόνοια, με αφορμή την κοινοβουλευτική συνεδρίαση για την κύρωση της συμφωνίας.

  Την συγκέντρωση στην Ομόνοια διοργάνωσε το ΠΑΜΕ το οποίο κάλεσε «τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία, τη φτωχή αγροτιά, τους αυτοαπασχολούμενους να δώσουν μαζική, μαχητική απάντηση στη νέα σφαγή της ζωής μας, στο νέο μνημόνιο που έφερε στη Βουλή η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

  Το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα διοργάνωσε η ΑΔΕΔΥ η οποία στο κάλεσμά της υπογραμμίζει πως «το τρίτο αντιλαϊκό μνημόνιο, που προγραμματίζεται να ψηφιστεί από τη νεομνημονιακή Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πλήττει βάναυσα τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους και τους συνταξιούχους».

   Κοινωνία
   One Channel
   Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
   Σίβυλλα
   Helios Kiosk