• Αναζήτηση
 • Βαρουφάκης: Η συμφωνία διάσωσης δεν θα έχει αποτέλεσμα

  Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε στο BBC ότι η συμφωνία διάσωσης που επετεύχθη με τους δανειστές δεν θα έχει αποτέλεσμα. Σε δηλώσεις του στο World at One του BBC, ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι και κάποιοι από τους συμμετέχοντες στις διαπραγματεύσεις αισθάνονται το ίδιο.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Παρακαλώ περιμένετε...

  Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε στο BBC ότι η συμφωνία διάσωσης που επετεύχθη με τους δανειστές δεν θα έχει αποτέλεσμα.

  Σε δηλώσεις του στο World at One του BBC, ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι και κάποιοι από τους συμμετέχοντες στις διαπραγματεύσεις αισθάνονται το ίδιο.

  «Ο έλληνας υπουργός Οικονομικών… λέει πάνω-κάτω το ίδιο πράγμα» είπε.

  Σημείωσε ότι έχει δει «τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας να πηγαίνει στην Μπούντεσταγκ και να παραδέχεται ότι η συμφωνία δεν θα έχει αποτέλεσμα».

  «Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σηκώνει τα χέρια ψηλά, σε απόγνωση για ένα πρόγραμμα που απλά βασίζεται σε ένα μη βιώσιμο χρέος. Και όμως. Αυτό είναι το πρόγραμμα που όλοι προσπαθούν να εφαρμόσουν» σημείωσε.

  «Ρωτήστε όποιον γνωρίζει κάτι για τα οικονομικά της Ελλάδας και θα σας πει ότι η συμφωνία δεν θα έχει αποτέλεσμα» πρόσθεσε.

  Δείτε επίσης
  Πολιτική