• Αναζήτηση

Παρελθόν από την εθνική Ρωσίας ο Καπέλο

Η διαδρομή του Φάμπιο Καπέλο στον πάγκο της εθνικής Ρωσίας έφθασε στο τέλος της, καθώς την Τρίτη ανακοινώθηκε στον Ιταλό προπονητή η απόφαση της ομοσπονδίας για την απόλυσή του. Αιτία η εντός έδρας ήττα (0-1) από την Αυστρία στα προκριματικά του EURO 2016. Ο Καπέλο είχε συμβόλαιο έως το 2018, αλλά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα οδήγησαν την ομοσπονδία στην απόφαση για την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας.

Η διαδρομή του Φάμπιο Καπέλο στον πάγκο της εθνικής Ρωσίας έφθασε στο τέλος της, καθώς την Τρίτη ανακοινώθηκε στον Ιταλό προπονητή η απόφαση της ομοσπονδίας για την απόλυσή του.

Αιτία η εντός έδρας ήττα (0-1) από την Αυστρία στα προκριματικά του EURO 2016.

Ο Καπέλο είχε συμβόλαιο έως το 2018, αλλά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα οδήγησαν την ομοσπονδία στην απόφαση για την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας.

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ βασικός υποψήφιος για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, που θα οδηγήσει την εθνική στο Μουντιάλ που θα διοργανώσει η Ρωσία το 2018, είναι ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λεονίντ Σλούτσκι, ο οποίος από το 2009 έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ισάριθμα κύπελλα με την ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας.

Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk