• Αναζήτηση
 • Την Παρασκευή τελικά το Eurogroup που θα κρίνει το μέλλον της Ελλάδας

  Στο Eurogroup που προγραμματίζεται για το Σάββατο, πριν τις Συνόδους Κορυφής της Κυριακής, θα κριθεί η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη.

  Στο Eurogroup που προγραμματίζεται τελικά για την Παρασκευή θα κριθεί η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη.

  Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» η διαδικασία έχει ως εξής:

  -Σήμερα Τετάρτη: Μετά το επίσημο αίτημα προς τον ESM το Eurogroup σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ανεμένεται να συνεδριάσει αύριο Πέμπτη – μέσω τηλεδιάσκεψης – και αναμένεται να καλέσει την τρόικα στις Βρυξέλλες για να συζητηθούν οι ελληνικές προτάσεις.

  -Την Πέμπτη: Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μαζί με την ελληνική διαπραγματευτική ομάδα θα καθίσουν στο τραπέζι με τους εκπροσώπους των τριών θεσμών. Στελέχη από Φρανκφούρτη και Ουάσινγκτον αναμένεται να βρεθούν στις Βρυξέλλες.

  -Την Παρασκευή: Το Eurogroup θα συνεδριάσει έχοντας στα «χέρια» του το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους τρεις θεσμούς.

  Ανάλογα με το αν υπάρχει ή όχι συμφωνία θα δρομολογήσει τις αποφάσεις που θα κληθούν να λάβουν οι Σύνοδοι της Κυριακής, οι οποίες αν υπάρχει συμφωνία μπορεί και να μην γίνουν

  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk