Πληθαίνουν τα σενάρια φυγής του Καλάθη από το ΝΒΑ

Ο Νικ Καλάθης σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ. Από τη μία οι Γκρίζλις έχουν κλείσει τις θέσεις τον γκαρντ, από την άλλη δεν έχει καμία άλλη σοβαρή πρόταση από ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ. Έτσι τα σενάρια επιθστροφή του στην Ευρώπη έχουν αρχίσει με τον Παναθηναϊκό να δείχνει το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του.

Ο Νικ Καλάθης σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ. Από τη μία οι Γκρίζλις έχουν κλείσει τις θέσεις τον γκαρντ, από την άλλη δεν έχει καμία άλλη σοβαρή πρόταση από ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ.

Έτσι τα σενάρια επιστροφή του στην Ευρώπη έχουν αρχίσει με τον Παναθηναϊκό να δείχνει το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς επιθυμεί την επιστροφή του Νικ Καλάθη, ενώ τις επόμενες μέρες θα ληφθούν αποφάσεις για τους υπόλοιπους στόχους.

Ο Σέρβος τεχνικός είναι στην Αθήνα από την Κυριακή, την Πέμπτη το βράδυ έρχονται οι συνεργάτες του, Μίλαν Μίνιτς και Γκόραν Μπιέντοφ, ενώ την επομένη θα βάλουν επί τάπητος όλα τα ζητήματα της ομάδας.

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk